Laatuaikaa rakkaiden kanssa – kohtaamisia Myllyssä

Meidän Mylly on kasvanut yhdessä asiakkaidensa kanssa ja matka jatkuu! Yhteisiin vuosiin mahtuu monia upeita tarinoita. Myllyssä on vuosien saatossa tavattu, ihastuttu, rakastuttu ja palattu viettämään aikaa niiden rakkaimpien kanssa.

Joni ja Katariina olivat ensimmäisillä treffeillä Myllyssä ja Joni pääsi esittelemään herrasmiehen tapojaan. Nykyään he käyvät välillä treffeillä kauppakeskuksessa, vaikka heillä on hiukan erimielisyyttä siitä, kuinka usein voisi käydä.

Syksyllä 2016 tapasin kihlattuni ensi kertaa keskustorilla. Monet kerrat palannut mieleen tuo syyskuinen iltapäivä, kun ollaan kahvilla istuskeltu samaisella paikalla.
– Arto

Minä ja ystäväni, jonka kanssa tutustuimme opiskeluaikoinamme vuonna 1991, käymme joulun alla syömässä ja vaihtamassa kuulumisia Myllyssä. Perheet jätetään kotiin. Tämä tapa on ollut meillä kymmenisen vuotta. Välillä istumme ja tarinoimme viisikin tuntia. Toisella meistä on Myllyyn matkaa yli 100 km, toisen matka on 30 km. Mylly on tarjonnut meille yleisen, mutta silti viihtyisän paikan tavata. Toivon, että tapamme tavata jatkuu vielä vuosia.
– Maria

Aikoinaan kävin siellä [Myllyssä] treffeillä. Deitti oli pettymys, mutta Mylly ei.
– Ansku

Tyttäreni syntyi 19.9.2001. Ylpeänä äitinä halusin heti lähteä näyttämään suloista tyttöäni uuteen kauppakeskukseen. Hän nukkui rintarepussa ja sai ihailua kovasti osakseen. Mummu oli matkassa mukana. Yhdessä ollaan kasvettu. Nyt myös pikkuvauvani täyttää 18 vuotta. Upeita vuosia takana ja paljon edessä, teillä molemmilla. Kiitos että olette olemassa!
– Nuppu 18 v.

Tunteiden ja sattumusten vuoristorataa

Ystävien kanssa jaetut hetket Myllyssä ovat Monalle arvokkaita.

Tässä Coffee Housen kahvilassa olen lukemattomia kertoja kahvitellut ystävien kanssa. Erityisesti muistan sellaiset kerrat, kun ollaan jaettu täällä huolia ja murheita. Itkutkin tirautettu tässä kahvien lomassa. Tämä on niin iso paikka ja vetää niin paljon ihmisiä, että täällä voi rennoin mielin jutella asioita ja näyttää tunteitakin, kun ei tarvitse pelätä, että tuttuja kyttäisi joka kulmalla.
– Mona

Olin 5.luokalla kun Mylly avattiin. Meillä oli kaveriporukassa sellainen tapa silloin, että jonkun vanhemmat heittivät koko porukan Myllyyn ja saatiin siellä sitten viettää yhdessä päivää ihan poikaporukan kesken. Halloweenin aikaan Arnoldsissa oli tarjouksena viidellä eurolla kuusi donitsia. Ei sitä voinut tietysti vastustaa ja yksi kavereista osti koko setin itselleen. Hän veti sen melkein yhdeltä istumalta, se oli aika suoritus kyllä! Tapasin myöhemmin myös tyttöystäväni täällä, eli aika spesiaali paikka tämä on.
– Joni

Ihan ensimmäisellä kerralla käydessäni Myllyssä teini-ikäisenä juuri seurustelemaan alkaneena ensimmäisen poikaystäväni kanssa, alkoi itse kauppakeskuksessa oksennustauti. Puolentoista tunnin kotimatka ei ollut myöskään mitään herkkua. Nyt 16 vuoden jälkeen olen naimisissa tuon ensimmäisen poikaystävän kanssa ja asun ihan Myllyn vieressä.
– Snn

Perheiden jouluretkiä

Lapsenlapsi piti Tiinan kiireisenä yhteisellä joulureissulla Myllyssä.

Jouluna tultiin tietysti katsomaan Joulupukkia. Mieheni kuunteli Myllyntorilla bändiä, kun minä ja lapsenlapseni etsimme Joulupukin ja tontut. Nähtiin pukin paja ja kun oli esitetty joululahjatoiveet, leikittiin muumitalossa ja käytiin jätskillä. Lapsi tietysti aivan intoa piukassa koko päivän, kun oli niin paljon kaikkea ihanaa kokenut. Välillä mentiin jopa hepulin puolelle. Ja kyllä oli mummikin aika loppu, kun kotiin päästiin – niin vauhdilla oli koko päivä juostu. Päivästä jäi ihana muisto meille kaikille!
– Tiina

Oma muistoni myllystä on hyvin lämmin ja on saanut alkunsa lapsuudessa jo niiltä ajoilta, kun Mylly aukesi. Menimme Myllyyn aina ennen joulua, äiti antoi meille jokaiselle lapselle rahan, jolla saimme itse ostaa toisillemme ja ystävillemme joululahjat. Näin tuli harjoiteltua myös rahan arvoa ja käyttöä. Erityisesti muistan tuon ensimmäisen kerran, kun tilanne oli uusi ja jännä. Tästä tuli perheemme perinne ja aikuisiällä käyn vieläkin joululahjaostoksilla Myllyssä, vaikka asunkin jo vähän kauempana.
– Pukinapulainen

Lue myös muita Myllyn asiakkaiden kertomia tarinoita!
Tarinoita vuosien varrelta.

Asiakkaiden kommelluksia ja hauskoja sattumuksia.

Lapsiperheiden yhteisiä hetkiä.