Kehityksen vuosi – Mylly käänsi vaikeudet voitoksi

Poikkeuksellinen vuosi ei ole ollut kauppakeskusmaailmassa helpoimmasta päästä, mutta Myllyn yrittäjät ovat löytäneet voimaa toisistaan. Toimitusjohtaja Mari Hantula on kiitollinen opeista, joita hankala vuosi toi kauppakeskukselle.

– Myllyssä olemme suhtautuneet vuoden tapahtumiin mahdollisuutena oppia ja loimme pysyviä käytäntöjä, joista on iloa tulevaisuudessakin. Olemme reagoineet nopeasti ja toimivasti paineen alla erinomaisin tuloksin, tästä voimme olla todella ylpeitä, kertoo Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula.

Jo keväällä Myllyn liikkeet kehittivät upeita ratkaisuja palvellakseen asiakkaita turvallisesti kaikissa tilanteissa. Arnolds-pomo Tuomo lomautti itsensä, jotta voisi keskittyä uuden innovoimiseen ja Kekäleen myymäläpäällikkö Susanna inspiroitui Instagramin mahdollisuuksista tavoittaa asiakkaita. Lue Arnoldsin ja Kekäleen tarina täältä.

Vastuullista joulua

Oman arvomaailman mukaista joulua voi viettää tekemällä vastuullisia valintoja myös joulun alla. Klassikkotuotteilla on vahva tunnistettavuus, harkittu muotoilu ja design kestää aikaa. Iittalan uuden 100 % kierrätyslasimalliston tai vintage-lahjan hankkiminen läheiselle on lahja, joka kestää.

Tarkkaan mietityillä, mieleenpainuvilla lahjoilla on merkitystä ja vaikutusta, myös omaa arvopohjaa voi pohtia joululahjojen valinnassa. Iittalan ikoniset esineet kulkevat mukana lahjan saajan arjessa, päivästä ja vuodesta toiseen, sukupolvien yli. Myös Ruohonjuuri on listannut eettisesti kestäviä lahjavalintoja.

Kotoilujoulun ehdoilla

Kotoiluvuoden päättää kotijoulu, joka vietetään lähimpien rakkaiden kanssa. Panosta siis rentoutumiseen ja laadukkaaseen uneen, nyt on hyvä aika palautuna vuoden stressistä. Kiinnitä huomiota nukkumisen ergonomiaan, joka vaikuttaa kroppaamme valtavasti.

– Yli 90 % palautumisesta tulee unesta. Huono nukkumisergonomia tai unihygienia eivät tue palautumista ja vievät tehoa unesta, kertoo Petri Lautamäki, yksi Tempur Brand Storen koulutetuista nukkumisergonomian asiantuntijoista.

Tempurin liikkeessä asiakas saa aina tuotteiden mukana myös lyhyen oppimäärän laadukkaaseen uneen.

Jouluvinkkejä lapsiperheille

Joulu saapuu meidän Myllyyn

Mylly on avoinna 28.11. alkaen jouluun asti joka päivä klo 10–21, joten saat jouluostoksille jää hyvin aikaa. Tänä vuonna uusi ja paljon jo toivottu palvelu, joulukuusimyynti, saapuu Myllyn Länsipäätyyn 16.12. alkaen. Kurkkaa kuusimyynnin aikataulut täältä.

Lahjapaketointia löytyy taas Myllyssä tänäkin vuonna. Joulupukki tonttuineen vierailee kauppakeskuksessa 5.–6.12. ja joka päivä 12.–23.12.

Suosituin joululahja on varmasti tänäkin vuonna kauppakeskuslahjakortti, joka käy maksuvälineenä lähes kaikkiin liikkeisiimme. Lahjakortin voit hankkia lahjakorttiautomaatista kauppakeskuksen käytävältä.

Inspiroidu Myllyn Joululehden upeista artikkeleista ja nappaa talteen parhaat vinkit jouluun. Voit lukea Joululehteä täällä ja löydät sen tuotteet täältä.

Turvallista asioimista Myllyssä

Jo keväällä Myllylle myönnettiin COVID-19 turvallisuussertifikaatti osoituksena määrätietoisesta työstä epidemian hillitsemisessä. Varsinais-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa asioiminen on turvallista!

– Meillä ainakin neliöt riittävät turvavälien pitämiseen, niitä on jopa 83 000. Tilavat wc:t, leveät käytävät, käsidesipisteet, ihan valtavasti tehostettu siivous ja 3000 ilmaista parkkipaikkaa mahdollistavat jokaiselle oman tilan kiireisenä jouluaikanakin, summaa Mari Hantula.

Poikkeusoloissa on jouduttu tekemään hankaliakin valintoja. Useita tapahtumia peruttiin vuoden aikana, aukioloja muokataan tilanteen mukaan ja koko perheen perinteistä joulunavaustapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna.

Asiakkaiden ja liikkeiden henkilökunnan turvallisuus ovat luonnollisesti kaikista tärkeimpiä! Koko Myllyn voimin haluamme kiittää kaikkia asiakkaita tuesta, jota olemme saaneet!

Lue myös