Kauppakeskus Myllyssä rikottiin jälleen myyntiennätyksiä 

Myyntiä lisää yli 6,5 miljoonaa euroa 

Kauppakeskus Myllyliikkeiden myynti nousi uuteen ennätykseen viime vuonna. Myyntiä tehtiin yli 233 miljoonalla eurolla, joka tarkoittaa 3% kasvua vuoteen 2018 verrattuna. Myös Myllyn kävijämäärä kasvoi 1%, 5,8 miljoonaan kävijään. 

– Myllyssä tehtiin viime vuonna kauppaa yli 233 miljoonalla eurolla, joka on Myllyn kaikkien aikojen myyntiennätys. Olemme erittäin tyytyväisiä myynnin kasvuun, joka ylitti tavoitteemme ja odotuksemme. Myllyllä on jo vuosia ollut Suomen kauppakeskuksien paras keskiostos ja se on varmasti yksi syy ennätysten rikkomiseen. Viime vuonna keskiostos nousi jälleen ja on nyt 40,56 euroa, kertoo elokuussa Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtajana aloittanut Mari Hantula. 

Myyntiennätyksiä rikottiin erityisesti syksyn aikana, elokuussa kasvua oli 8%, marraskuussa jopa yli 10%.   

 Veronpalautuksien uusi rytmitys näkyi varmasti myynneissä. Kasvua tehtiin elokuusta alkaen yli miljoonan verran per kuukausi. Marraskuun myynti ylitti ensimmäistä kertaa 20 miljoonan rajapyykin, kertoo Hantula. 

Uusi vuosikymmen  

Mylly täytti viime vuonna 18 vuotta ja alkaakin tänä vuonna jo valmistautumaan vuoden päästä juhlittavaan 20-vuotisjuhlaan. 

– Asiakkaiden kuuntelu ja palvelu ovat meille erittäin tärkeitä asioita nyt ja tulevaisuudessa. Jotta voimme palvella asiakkaitamme jatkossa entistä paremmin, avasimme Myllyntorille helmikuun alussa kauppakeskuksen infopisteen. Myös sähköautojen latauspisteiden määrästä on tullut meille paljon asiakaspalautetta. Tuplaamme sähköautojen latauspisteiden määrän. 

– Mylly on ollut mukana Varsinais-Suomalaisten arjessa ja juhlassa jo 18 vuotta. Huomasimme tämän hyvin, kun keräsimme asiakkaidemme muistoja syksyn synttärikampanjaa varten. Meillä on myös hienoja suunnitelmia tälle ja ensi vuodelle, joista tiedotamme heti kun sen aika on, lupailee Hantula. 

Lisätietoja: 

Kauppakeskus Mylly, toimitusjohtaja Mari Hantula, puh. 050 441 9394mari.hantula@kauppakeskusmylly.fi

Kauppakeskus Mylly on Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus. Myllyssä on yli 150 liikettä ja kerrospinta-alaa noin 83 000 neliötä. Kauppakeskuksessa palvelee tavarataloja, liikkeitä urheiluun ja vapaa-aikaan, vaateliikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja erilaisia erikoisliikkeitä. Vuonna 2019 Myllyssä vieraili 5,75 miljoonaa kävijää, ja kauppaa tehtiin 233 miljoonan euron arvosta. www.kauppakeskusmylly.fi