Kaikki oppii Myllyssä: iPad- ja somekoulutusta senioreille

Raisio- opisto järjestää Myllyssä mielenkiintoisia digipajoja senioreille!

Kaikki oppii Myllyssä: iPad tutuksi senioreille! Ti  8.10. klo 10.00 – 11.30  Myllyn kirjastotilassa.

iPadilla voit surffata ja tehdä ostoksia netissä, maksaa laskut, lähettää sähköpostia, katsella televisiota, kuunnella radiota, käyttää karttapalveluja, kirjoittaa, kuvata, lukea lehtiä tai kirjoja, selata Facebookia – ja vaikka mitä! Opit käyttämään iPadia tehokkaasti ja turvallisesti, aloittaen alkeista. Tutustutaan myös S-ryhmän Kauppakassi-sovellukseen ja kuullaan, miten onnistuu oman ruokakassin tilaaminen netissä! Oppituntien jälkeen mahdollisuus opinto-ohjaukseen. Oma iPad (tai iPhone) mukaan. Lisätietoja: p. 044 797 1930.

Kurssi on maksuton 63 vuotta täyttäneille ja eläkkeellä oleville. Ilmoittaudu mukaan Raisio-opiston sivuilla.

 

Kaikki oppii Myllyssä: Seniorit somettaa! Ti 22.10. – 3.12. klo 10.00 – 11.30 Myllyn kirjastotilassa.

Huom. marraskuun digipajat sijaitsevat Kauppakeskus toimiston neuvottelutilassa (Prisman pääty, Postin pakettiautomaattien vastapäinen ovi).

Tutustutaan ajankohtaisiin ja ikäihmisillekin soveltuviin sosiaalisen median sovelluksiin kuten Facebookiin, Twitteriin ja vaikkapa ruoanlaittajien ja askartelijoiden ideapankkiin, Pinterestiin. Harjoitellaan sovellusten peruskäyttöä ja huolehditaan heti aluksi yksityisyysasetukset kuntoon. Oppituntien jälkeen mahdollisuus opinto-ohjaukseen. Oma Win-kannettava mukaan. Lisätietoja: p. 044 797 1930.

Kurssi on maksuton 63 vuotta täyttäneille ja eläkkeellä oleville. Ilmoittaudu mukaan Raisio-opiston sivuilla.