Juhlavasti juhlakauteen

Kevät tulee Suomen Milanoon ja tuo mukanaan juhlan jos toisenkin. On valmistujaisia, koulun päättäjäisiä, keväthäitä ja puutarhajuhlia. Jotain pitäisi pistää päällekin, ja joskus asuinspiraation löytäminen on vaikeaa. Tänä keväänä naisten kannattaa luottaa väreihin, suuriin kuoseihin, maksimekkoihin ja haalareihin. Miestenkin pukeutumisessa avainsana on rohkeus eli värejä ja asusteita voi käyttää huoletta. Matching on isosti out! Avecin kanssa ei kannata pukeutua sävy sävyyn.


VILAn myyjä Elena, 30, todistaa, että rokkiboheemi tyyli sopii myös kevään juhliin.


Sekä PETRIFUN (vasemmanpuoleinen kuva) että Kekäle ovat valmistautuneet kevään juhliin trendikkään värikkäillä kukkakuoseilla.


Perinteisen harmaaseen takkiin saa helposti ja hauskasti väriä kuviollisilla asusteilla. Voltin pellavapukuun on yhdistetty yksivärisen paidan ja kravatin lisäksi leikkisä taskuliina.


Asusteet tekevät tyylin myös juhlamuodissa. Tyylikkäät aurinkolasit ja hempeä huivi tekevät juhlavasta mekosta sopivan myös puutarhajuhliin (vasemmanpuoleinen kuva), ja sievä pikkulaukku sekä rennot kengät tuovat asuun kevyempää fiilistä. Molemmat asut voi itselleen napata Kekäleestä.


Herkät pastellivärit sopivat keväällä ja kesällä juhlaan kuin juhlaan. Suloiseen mekkoon voi yhdistää vaikka siron kaulakorun. (Halonen.)


Saarni on tuonut juhlakansalle yksityiskohtaiset ja persoonalliset puu- ja korkkirusetit.

Tänä keväänä juhlissakin saa vähän hullutella! Tärkeintä on, että viihtyy. Tyylikkäimmät juhlalookit kokoat Kauppakeskus Myllystä!

Tutustu myös aiempiin blogiteksteihin kevään muodista: