Joulun parhaat lahjavinkit – hemmottelua tai käytännöllisyyttä

Mitä joululahjaksi? Jos lahjaidea on vielä hukassa, niin ei huolta – me autamme! Nämä ideat sopivat niin äidille, tyttärelle, kumppanille, ystävälle kuin kenelle tahansa muulle!

Hemmottelua kotona viihtyvälle

1. Create-aamutakki 25,- / Halonen 2. Led-kynttilät 14,99 / Clas Ohlson 3. Pyjama 22,99 / Cubus 4. Naisten tohvelit 19,90 / Skopunkten 5. Lines-torkkuhuopa 49,95 / Manterol Casa

Joulunaikana on ihanaa sytyttää kynttilät ja kääriytyä pehmoisessa pyjamassa lämpimään vilttiin. Kotona viihtyvälle lahjaksi sopii esimerkiksi aamutakki, oloasu, lämpöiset tohvelit tai viltti. Nappaa lahjan kaveriksi vielä herkullinen rasia suklaata, niin paketti on täydellinen!

Asusteita muotitietoiselle

1. Silván-timanttikorvakorut 495,- / Laatukoru 2. Korvakorut 13,99 / Glitter 3. Kaulahuivi ja pipo -setti 32,99 / Vila 4. 2Moons-nilkkurit 39,90 / ClickShoes Megastore 5. Timanttisormus 699,- / Kultajousi

Pitäisikö lahjansaaja esimerkiksi lämpimistä pipoista ja huiveista tai kauniista koruista? Entä milloin hän on viimeksi uusinut talvikenkänsä? Mieti seuraavia asioita ja pyydä vielä myyjiltämme apua, niin onnistut varmasti!

  • Korut – Käyttääkö hän kultaa, hopeaa vai molempia? Entä onko hänellä yllään yleensä pelkistetympiä vai näyttävämpiä koruja?
  • Pipot ja huivit – Mieti, millaisia sävyjä hän yleensä käyttää ja valitse pipon tai huivin sävy sillä perustella. Näissä on vaikea mennä vikaan!
  • Kengät – Olisiko hänellä tarve kunnon kävelykengille vai juhlavammille korkokengille? Kurkkaa kengänpohjasta oikea koko ja olet valmis ostoksille.

Lisää vinkkejä

Jos näistä vaihtoehdoista ei vielä löytynyt sopivaa lahjaideaa, niin käy katsomassa liikkeidemme lahjavinkit. Jos taas epäröit lahjansaajan makua, niin Myllyn kauppakeskuslahjakortilla et voi mennä vikaan!