Joululahjavinkit – aineellista tai aineetonta

Mitä keksiä lahjaksi isälle, pojalle, kumppanille, ystävälle tai muulle läheiselle? Tutustu lahjavinkkeihimme ja kysy apua myymälöistämme – autamme mielellämme!

Tyylikkäitä ja kestäviä lahjoja

1. WASH, HANG & WEAR -ruutupaidat 79,90 / PETRIFUN Store 2. Merinovillaneule 49,95 / Dressmann 3. Craft-alusasu 19,90 / Intersport 4. Selected-nahkahanskat 49,99 / Kekäle 5. Pale mid Dx -kengät 139,- / Halti Outlet 6. Pampas-nilkkurit 139,90 / BrandShoeStore

Hemmottele lahjansaajaa vaatteilla tai asusteilla. Valitse pukinkonttiin esimerkiksi laadukas kauluspaita Petrifunilta (1) tai merinovillaneule Dressmannilta (2). Paljon ulkoileva taas osaa varmasti arvostaa Intersportin alusasua (3) tai tyylikkäitä nahkahanskoja Kekäleeltä (4).

Vai olisiko jo aika päivittää talvikengät uusiin? Muista ottaa kenkiä valitessasi huomioon myös turvallisuus. ”Läheisiä voi muistaa myös turvallisilla valinnoilla, kuten pitäväpohjaisilla jalkineilla”, huomauttaa BrandShoeStoren Marjo. Hyviä valintoja ovat esimerkiksi Halti Outletin kävelykengät (5) tai BrandShoeStoren nilkkurit (6).

Elämyksiä

1. Virtuaalielämys 8,- / hlö, 15,- / 2 hlö / Makrovisio 9D 2. Kiipeilylahjakortti alk. 20,- / Irti Maasta 3. Jouludonitsit alk. 3,50 / Arndolds 4. Aurajuustoburger-ateria 16,50 / Rapido

Löytyykö häneltä jo kaikki tarpeellinen? Anna lahjaksi tekemistä ja elämyksiä! Käykää esimerkiksi yhdessä Suomen pienimmässä huvipuistossa Makrovision 9D:ssä (1) tai kiipeilemässä Irti Maassa -kiipeilykeskuksessa (2). Jatkakaa sen jälkeen kahville Arnoldsiin (3) tai syömään Rapidoon (4).

Lisää vinkkejä

Jos näistä vaihtoehdoista ei vielä löytynyt sopivaa lahjaideaa, niin käy katsomassa liikkeidemme lahjavinkit. Jos taas epäröit lahjansaajan makua, niin Myllyn kauppakeskuslahjakortilla et voi mennä vikaan!