Joulun popupit

Joskus joulu vain popahtaa jostakin. Tänäkin vuonna se teki niin, nimittäin ihmeellisten popuppien muodossa, ja vieläpä Myllyn käytäville ja liiketiloihin. Tervetuloa seikkailulle!

Muurla

Newbieta vastapäätä, 2. krs.

Muurla on suomalainen designtalo, jossa suomalainen suunnittelu ja puhdaslinjainen muotoilu muodostavat suunnittelun lähtökohdat. Luomme tuotteita kotiin, keittiöön ja sisustukseen. Löydä ihanimmat kotimaiset joululahjaideat Muurla-myymälästä.

 

 

Papu X Voglia

Irti Maasta vastapäätä, 1. krs.

Kun kaksi kotimaista, rakastettua bränditaloa yhdistävät voimansa, syntyy mainioita asioita: naisten- ja lastenvaatebrändi Papu Designia ja naistenvaatebrändi Vogliaa yhdistävät laatu, suomalainen design ja vastuullisuus. Tervetuloa tutustumaan viikottain vaihtuviin tarjouksiin ja tekemään vastuullisia ja laadukkaita löytöjä!

 

 

Kalevantuli (avataan 30.11.)

Iittalan edusta, 1. krs.

Uniikkeja Multian kylässä käsin valettuja ja koristeltuja designkynttilöitä ja puhtaasti palavia, kasvipohjaisesta oliivisteariinista ja soijavahasta valettuja kynttilöitä – ja kylkeen toki mm. glögiä ja suolasaippuaa.

 

 

Kui Design & Myssyfarmi (avataan 9.12.)

Espresso Housen aukio, 1. krs.

Ihanasta Turusta inspiroituvan Kui Designin laajassa mallistossa on hyväntuulisella designillaan ilahduttavia kodintuotteita, asusteita ja lastenvaatteita. Myssy puolestaan on palkittu maatilalähtöinen designyritys Pöytyältä, missä paikalliset mummot neulovat paikallisten lampaiden villasta ajattomia ja leikkisiä asusteita, joita myydään 16 eri maassa. It's not cool. It's warm.

 

 

Posankka (avataan 1.12.)

XXL:n pääty, 1. krs.

Posankka on taiteilija Alvar Gullichsenin vuonna 1999 luoma patsas ja Turun virallinen kaupunkieläin. Popupmyymälästä löydät kaikki hauskat tuotteemme kylpyposankasta piparkakkumuottiin ja koruihin. Kaikki tuotteemme ovat vastuullisesti valmistettuja.

 

 

Torkel Design (avataan 3.12.)

Intersportin edusta, 1. krs.

Kattava valikoima kotitalouden tarvekaluja, jollaisia ei päivittäistavarakaupoista löydä: pääasiassa puusta, metallista ja nahasta valmistetut tuotteet ovat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja niiden pääosassa on eettisyys ja luonnon raaka-aineet. Täältä myös kiehtovat wanhan ajan pulmapelit!

 

 

Midas (avataan 9.12.)

Myllyntori, 1. krs.

Midas Kultasepät valmistaa, korjaa ja huoltaa korut vuosikymmenien ammattitaidolla. Midas-popupista löydät joulun kestävimmät lahjat ja ammattitaitoisen avun kaikkiin koruihin liittyviin asioihin.

 

 

Makia Carage (auki 14.-18.12.)

Myllyntori, 1. krs.

Makia Garage Myllyntorilla myy mallistosta poistuvia tuotteita ja yksittäisiä arkistojen aarteita edullisin sample-hinnoin. Jokainen tuote ansaitsee kodin. Vain korttimaksu!

Mimi Collection ja Sunset Koru

Myllyntori, 1. krs.

Mimistä löydät kotimaiset Coruun puuviilu- ja silikonikorut, huopa- ja puuhelmikorut Lapista, käsineet, ihania vaatteita – ja paljon muuta. Sunset Korun Kultaseppä Jouko Tuomiston valmistamat kotimaiset ja yksilölliset korut ovat ikimuistoisia lahjoja.

 

 

Karjataidon tilapuoti

Myllyntori, 1. krs

Kiinnostaisiko luomutilan lampaiden taljat, pohjalliset tai tilan lampaiden villalangasta käsinkudotut villasukat, tumput ja pipot? Myös huovutussetit käsistään kätevälle!

 

 

 

Jordkällaren

Cuttersin vieressä, 1. krs.

Juusto-, herkku- ja designkauppa. Täältä löydätte myös lahjapakkauksia täynnä herkkuja ja juustoja!

 

 

 

Leonidas

Intersportin edusta, 1. krs.

Jihuu – rakastetut, 100 % kaakaovoista valmistetut Leonidas-konvehdit ovat taas Myllyssä! Mukana perinteisiä konvehteja ja uutuuksia – valmiiksi pakatuissa rasioissa tai itse valikoitavaksi!

 

 

 

 

Kustavin Käsityökylä & ystävät

Newbieta vastapäätä, 2. krs.

Tässäpä kylän verran Suomi-designia: tällä kertaa Kustavin Savipajan ja Paratiisipajan mukana saapuvat ystävät Second chance, Televisio Lifestyle Store, FMAM, Lumoan, Jatuli ja Kaino. Ihanaa käsintehtyä lasia, keramiikkaa, kynttilöitä, vaatteita ja paljon muuta!

 

 

Herkku ja Lahja Murena

Espresso Housen aukio, 1. krs.

Tässäpä mielihyvää ja hyvää makua monessa eri muodossa: Murena tarjoilee laadun ystävälle aitoja Välimeren ruoka- ja raaka-aineita ripauksella salolaisuutta.

 

 

 

Merineule

Espresso Housen aukio, 1. krs.

Merineule on vuonna 1983 perustettu kustavilainen yritys, joka valmistaa laadukkaita vaatteita Suomessa neulotuista puu-, merino- ja tavallisesta villasta: paitoja, pipoja, kerrastoja ja haalareita, niin aikuisille kuin lapsille!