Joulu saapuu meidän Myllyyn

Joulu saapuu pikkuhiljaa Varsinais-Suomen suurimpaan kauppakeskukseen. Myllystä löydät inspiraatiota jouluisen kodin sisustukseen ja koristeluun, sekä parhaat lahjat läheisille. Ihanaa hemmottelua joulukiireiden keskellä tarjoavat myös Myllyn 20 ravintolaa ja kahvilaa. 

Joulun aikaan kauppakeskuksessa palvelee useita pop up -liikkeitä, joissa pääset tekemään jouluisia löytöjä. Uutena palveluna olemme saaneet myös joulukuusimyyntiä Myllyn Länsipäätyyn 16.12. alkaen. Katso myyntiajat täältä.

Upeaa Joululehteämme pääset selaamaan täällä. Lehdestä bongaat parhaat lahjat ja tuoteuutuudet, sekä inspiroivia jouluideoita ja tunnelmointia.

Inspiraatiota jouluun meidän Myllystä

Myllyn Inspiraatio-liikkeessä työskentelevä miniatyyritaiteilija Riina Ekström antoi Myllyn Joululehteen vinkkinsä luovuutta vaativan miniatyyriharrastuksen pariin.

– Näiden [miniatyyrien] parissa työskentely on kuin meditaatiota. Laitan jazzia taustalle ja vain uppoudun, tätä ei voi kellon kanssa tehdä, Riina kertoo.

Lue lisää Riinan vinkkejä ja kurkkaa mitkä jouluiset miniatyyrit hän taiteili Joululehteä varten.

Oma, hieman erilainen taiteen laji on myös nukkuminen ja siitä tietävät paljon Tempur Brand Storen koulutetut nukkumiesergonomian asiantuntijat.

– Yli 90 % palautumisesta tulee unesta. Huono nukkumisergonomia tai unihygienia eivät tue palautumista ja vievät tehoa unesta, muistuttaa asiantuntija Petri Lautamäki.

Tempurin liikkeessä asiakas saa aina kahvin ja palvelun lisäksi laadukkaan unen lyhyen oppimäärän. Lue siis vinkit laadukkaaseen uneen tai käväise liikkeessä kysymässä lisää.

Kotijouluunkin voi laittautua

Vaikka isot joulujuhlat jäävätkin tänä vuonna välistä, voi juhlan tuntua tuoda myös kotijouluun. PETRIFUN Storessa joulun pehmeät flanellit ovat jo saapuneet liikkeeseen.

– Laita kuosillinen paita yksivärisen rusetin kanssa tai yksivärinen paita leikkisän rusetin kanssa. Myös vanhemmat herrasmiehet voisivat rohkaistua ja käyttää enemmän rusetteja, vinkkaa myymälävastaava Tiina Raitanen.

Lue lisää liikkeen taustoista ja Design from Finland -merkillä tehdystä, suomalaisen miehen inspiroimasta suunnittelutyöstä.

Nanson liikeessä suunnittelun inspiraationa toimii sen sijaan arjen puhutteleva kauneus. Laatu ja hyvää oloa tuova pukeutuminen ovat Nanson ydin, jonka ympärille kaikki suunnittelu kietoutuu.

– … Sellaista ”wau-estetiikkaa” haetaan nykyään juuri luonnosta ja se vaikuttaa ihan kaikkeen, muotoiluunkin, kertoo Nanson pääsuunnittelijana jo viisi vuotta toiminut Noora Niinikoski.

Lue lisää Nooran designfilosofiasta ja siitä, kuinka klassikoita luodaan.

Parempaa joulua ja aidosti parempia joululahjoja

Iittalan arvot kumpuavat pohjoismaisesta elämäntyylistä, ydinajatuksena on tarjota eettisesti ja käytössä kestäviä tuotteita, joiden muoto, funktio ja laatu on tarkoin harkittu. Täksi jouluksi upeita klassikkotuotteita saa myös valistettuna 100 % Iittalan omalla tehtaalla syntyneestä hukkalasista.

– Tuotevalikoima ja saatavuus tietysti vaihtelee koko ajan, riippuen siitä minkä verran hukkalasia tehtaassa on syntynyt, kertoo myymäläpäällikkö Marjo Luhtasela.

Lue lisää ajattomista joululahjoista, jotka kestävät yli sukupolvien.

Ruohonjuuressa toivotetaan koko maailmalle aidosti parempaa joulua. Joululahjavalinnat voi tehdä myös eettisesti kestävällä tavalla. Lue Ruohonjuuren vinkit tuotteisiin, joista saat aidosti paremman joulumielen.

Paras lahja on sellainen, joka ei jää nurkkiin pyörimään, vaan on aidosti saajansa toivoma ja tarvitsema. Siksi myös tämän joulun suosituin lahja on Myllyn oma kauppakeskuslahjakortti, jonka avulla voit antaa lahjaksi upean kattauksen kauneutta, muotia, sisustusta ja viihdettä. Lahjakortti käy maksuvälineeksi lähes kaikkiin liikkeisiimme.