Irti Maasta -avajaisviikon tarjoukset

Kaikki kiipeävät kaksi yhden hinnalla viikolla 23!

Saat alennuksen verkkokaupassa automaatisesti tai paikan päältä. Alennus koskee vain normaalihintaisia lipputuotteita, ei juhlatiloja, tarjoiluja tai ryhmätilaisuuksia. Avajaisviikon jälkeenkin tarjoamme rekisteröityneille asiakkaillemme kesäkuun ajan -30 % kaikista normaalihintaisista lipputuotteista. Tervetuloa viihtymään ja liikkumaan!

Kesäkuussa olemme hieman rajoitetummin auki, joten suosittelemme tarkistamaan sivuiltamme vuorojen tilanteen ja varminta on varata kiipeily etukäteen. 1-14.6.2020 maanantait ja tiistait  avoinna asiakkaille 11:00 – 15:30 ja tämän jälkeen klo 20 saakka yksityiskiipeilyitä.

Tarjoamme edelleen mahdollisuutta myös yksityiskiipeilyihin, jolloin koko keskuksemme on vain sinun ryhmäsi käytössä tunnin ajan. Yksityiskiipeily enimmillään 15 hengen ryhmille maksaa 150 €. Myös isommat ryhmät ovat mahdollisia hintaan 250 €.  Myös synttärit voit järjestää meillä yksityistilaisuutena, jolloin saat yksityiskiipeilyn, juhlatilan ja pienet tarjoilut hintaan 20 €/hlö (minimi 200 €).

Varmistaaksemme, että myös yleisillä kiipeilyvuoroilla kiipeäminen on mahdollisimman turvallista, jatkamme entistä tarkemmin toimenpitein. Olemme lisänneet kaikkien pintojen puhdistusten ja desinfioinnin määrää ja rajoittaneet kiipeilyalueen kapasiteettia, eli otamme alueelle vähemmän kiipeilijöitä kerrallaan. Ohjaajamme valvovat, että kaikki kiipeilijät ovat terveitä ja pesevät ja/tai desinfioivat kätensä ennen ja jälkeen kiipeilyn.