Ideoita joulukattaukseen

Tunnelmallisen joulukattauksen voi muodostaa monilla erilaisilla elementeillä. Kattauksen pohjan voi luoda klassisilla ja ajattomilla tuotteilla, joita voit käyttää myös sesongin ulkopuolella! Lue alta Designkolmion vinkit joulukattauksen luomiseen.

Tunnelmaa luonnonmateriaaleilla

Erkki Inkisen käsityönä valmistama järviruokohimmeli tuo tunnelmaa joulupöydän ylle

Tänä vuonna joulun sisustuksessa näkyvät luonnonmateriaalit. Tuo luontoa kattauksen ylle Himmelillä, joka on valmistettu järviruokosta käsityönä Suomessa. 86-vuotias Erkki Inkinen on valmistanut himmeleitä jo kymmenen vuosien ajan.

Voit kerätä koristeita myös itse luonnosta! Nappaa metsästä mukaan esimerkiksi havuja, heiniä ja käpyjä. Sujauta halutessasi sekaan myös paristokäyttöiset led-valot, jotka tuovat tunnelmaa.

Pehmeyttä tekstiileillä

Muuto Corky -karahvilla saat pöytään luonnollista tunnelmaa
Muuton Corky-karahvi luo joulupöytään trendeihin sopivaa luonnollista tunnelmaa! Se sopii hyvin myös arkikäyttöön, sillä se on myös ajan sisustustrendien mukainen. Karahvi on suupuhallettua lasia ja siinä on kaunis korkkikansi.  Se on myös loistava lahjaidea, sillä selkeä ja ajaton tyyli sopii moneen makuun.

Valitse kattaukseen joulun sisustustyyliisi sopiva lautasliinan sävy, ja saat heti luotua lämpimämmän tunnelman joulupöytään. Lautasliinaa ei välttämättä tarvitse enää taitella, vaan sen voi jättää rennosti esimerkiksi lautasten väliin.

Ajattomuutta klassikoilla

Muuto Corky -juomalasit sopivat yhteen karahvin kanssa

Muista, että voit rakentaa joulukattauksen sellaisten klassikoiden ympärille, joita voit käyttää myös joulunajan jälkeen. Ajattomilla astioilla ja sopivilla somisteilla voit luoda kattauksen, joka sopii sesonkiin kuin sesonkiin.

Corky-sarjasta löytyy karahvin kaveriksi myös kauniit juomalasit kahdessa eri koossa. Yhdistämällä lasit ja karahvin saat kattaukseen kauniin kokonaisuuden, jonka ympärille voit tuoda tunnelmaa jouluisilla yksityiskohdilla.
Tutustu Designkolmion koko valikoimaan täältä.