Hevisauruksen esiintyminen ja muu Myllytyksen ohjelma peruttu

Kauppakeskus Mylly seuraa tiiviisti COVID-19-koronaviruksen tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia asiaan liittyen. Olemme päättäneet perua sunnuntain 15.3. Hevisauruksen esiintymisen Kauppakeskus Myllyssä Suomen hallituksen ohjeistuksen mukaan. Myös kaikki muu Myllytyksen ohjelma on peruttu.

Ennaltaehkäisevien toimenpiteiden osalta olemme tehneet valmisteluita yhteistyökumppaneidemme kanssa. Pidämme huolta tilojemme hyvästä siivouksesta ja perushygieniasta, kuten aina normaalistikin. Siivouksen osalta olemme sopineet myös erityisestä huolellisuudesta kosketukselle altistuneiden pintojen puhtaanapidosta ja desinfioimisesta. Esimerkiksi hissien, asiakas wc-tilojen sekä työntekijöiden pukuhuoneiden wc-tilojen ja levähdysalueiden osalta siivouksen määrä on tuplattu. Meidän leikkipaikka, XXL:n päädyn perhehuone ja kirjasto on suljettu viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Asiakasoville on myös tilattu käsidesiannostelijat, jotka saamme asennettua Myllyyn (suuren kysynnän vuoksi) tulevien viikkojen aikana.

Asiakasoville on myös tilattu käsidesiannostelijat, jotka saamme asennettua Myllyyn (suuren kysynnän vuoksi) tulevien viikkojen aikana.