Haemme markkinointikoordinaattoria meidän Myllyyn!

Millaisia tarinoita ja tapahtumia Varsinais-Suomen suurimman kauppakeskuksen käytävillä kuulee? Mitä tarvitaan miljoonien asiakkaiden tuomiseksi kauppakeskukseemme? Millä sanoilla, kuvilla ja tarinoilla kerromme asiakkaillemme Myllyn arjesta?

Tähän kaikkeen sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan. Tule mukaan tekemään Suomen parasta kauppakeskusmarkkinointia!

Haemme markkinointikoordinaattoria täydentämään pientä, mutta tehokasta markkinointitiimiämme. Vastaat Myllyn sosiaalisen median kehittämisestä, asiakasdialogista digitaalisissa kanavissa ja kehität ja optimoit digitaalista markkinointia. Suunnittelet kampanjoita ja tapahtumia sekä toteutat niitä yhdessä kumppaneiden kanssa. Teet asiakasviestintää kuluttaja-asiakkaille sekä vuokralaisille esimerkiksi viikoittaisten uutiskirjeiden muodossa. Olet lisäksi mukana Myllyn brändin kehittämisessä sekä markkinointikampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Autat kanssamme kauppakeskuksen yrityksiä menestymään ja asiakkaita viihtymään.

Kauppakeskuksen arki on vauhdikasta, välillä hektistä hetkessä elämistä, välillä taas katsotaan pitkällekin tulevaisuuteen. Käyt esimerkiksi kuvaamassa myymälöissä parhaat lahjavinkit äitienpäivään ja teet niistä somekanaviin postaukset, seuraavana päivänä pohditaankin jo ensi syksyn myllytystä ja joulukampanjoita. Sesongit ja kausivaihtelut näkyvät arjessamme.

Tässä työssä kauppakeskuksen käytävillä hengailu on ok.

Tiimimme tekee töitä kauppakeskuksen ytimessä ja työnkuvaan kuuluu päivittäinen kiertely kauppakeskuksessa. Teet töitä niin paikallisten pienyrittäjien kuin kansainvälisten ketjujen kanssa, löydät kauppakeskuksen käytäviltä kiinnostavia tarinoita ja näkökulmia ja tuot ne osaksi markkinointitoimenpiteitämme. Pääset osaksi meidän Myllyn huipputiimiä ja teet tiiviistä yhteistyötä kauppakeskuspäällikkömme Merin, kiinteistöpalvelupäällikkömme Mikon, kauppakeskusassistenttimme Suvin sekä tulevan toimitusjohtajamme Marin kanssa. Yhteistyökumppaneitasi ovat alan parhaat mainos-, media- ja tapahtumatoimistot. Tarjoamme lisäksi joustavat työajat ja henkilöstöedun lähes kaikkiin Myllyn liikkeisiin.

Tällä yhdistelmällä saat aikaan timanttista jälkeä:

Jotta menestyt tässä roolissa, toivomme, että kirjoitat ja viestit sujuvasti, markkinointitekstien tuottaminen on sinulle helppoa ja sinulla on hyvää visuaalista silmää. Sinulla on kokemusta taitto-ohjelmista (adobe), sillä työhösi kuuluu materiaalien muokkaamista, muotoilua ja sovittamista erilaisiin kanaviin ja käyttötarkoituksiin. Olet aktiivinen some-maailmassa ja tunnet erilaiset kanavat hyvin. Markkinoinnin teoriatausta ja päälainalaisuudet ovat sinulle tuttuja koulutuksen kautta ja olet kenties kerryttänyt työkokemusta markkinoinnista jo jonkin verran. Myös aiempi työkokemus kaupan alalta hyödyttää sinua – ymmärrät paremmin kauppakeskuksessa toimivien yrittäjien arkea.

Arkemme vauhdikkuus ja moninaisuus ei sinua hetkauta – omaat hyvän paineensietokyvyn ja priorisoit omaa kalenteriasi tehokkaasti ja pystyt hallinnoimaan päällekkäisiä kokonaisuuksia. Olet sosiaalinen, ulospäinsuuntautunut ja haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi. Voit olla vielä urasi alkutaipaleella, tärkeintä on, että työkalujen perusosaamiset ovat hallussa ja haluat päästä näyttämään kyntesi ja ottamaan uuden roolisi haltuun. Lähdet perehdytyksen myötä pienempien kokonaisuuksien kautta kasvattamaan osaamistasi kohti suurempia kokonaisuuksia ja toteutuksia.

Saimmeko sinut innostumaan?

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan työkaveriksemme, voit hakea tehtävään tästä >>