Myllylle tunnustusta koronan torjuntatoimista

Kauppakeskusten turvallisuutta kehittävä SAFE Shopping Centers on myöntänyt Kauppakeskus Myllylle SSC COVID-19 -sertifikaatin ensimmäisenä Varsinais-Suomen alueella. Sertifikaatti on tunnustus siitä, että koronaviruksen torjuntaan liittyvät toimenpiteet on hoidettu erittäin hyvin.

– Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme tehneet paljon töitä esimerkiksi siivous- ja hygieniatason, turvallisuuden ja tiedottamisen kehittämiseksi. On hienoa, että saamme tehdyistä toimenpiteistä kansainvälisesti arvostetun sertifikaatin, kertoo Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula.

Sertifikaatin myöntäminen edellyttää laajaa auditointia kauppakeskuksen toiminnasta koronaviruksen torjumiseksi. Sertifiointiprosessissa arvioitiin muun muassa Kauppakeskus Myllyn riskienhallintaa, siisteys- ja hygieniatasoa sekä tiedottamista.

>> Lue lisää tekemistämme toimenpiteistä

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Mari Hantula, Kauppakeskus Mylly Oy, mari.hantula@kauppakeskusmylly.fi, 0504419394

Kauppakeskus Mylly on Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus. Myllyssä on yli 150 liikettä ja kerrospinta-alaa noin 83 000 neliötä. Kauppakeskuksessa palvelee tavarataloja, liikkeitä urheiluun ja vapaa-aikaan, vaateliikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja erilaisia erikoisliikkeitä. Vuonna 2019 Myllyssä vieraili 5,75 miljoonaa kävijää, ja kauppaa tehtiin 233 miljoonan euron arvosta. www.kauppakeskusmylly.fi