Myllyn synttärit – Asiakkaiden muistoja vuosien varrelta

Meidän Mylly on kasvanut yhdessä asiakkaidensa kanssa ja matka jatkuu! Nyt kauppakeskus täyttää jo 18 vuotta! Yhteisiin vuosiin mahtuu monia upeita tarinoita, joita ihanat asiakkaamme ovat jakaneet kanssamme. Olemme keränneet tarinat yhteen, jotta kaikki pääsisivät lukemaan, mitä kaikkea Myllyn  historiaan mahtuu.

Monille Myllyssä vietetty aika perheen tai ystävien kanssa on tuonut mukanaan naurua ja lämpimiä muistoja, joita on mukava vaalia vuosienkin päästä. Täällä muutamia niistä muistoista.

Kommelluksilta ja mokiltakaan ei olla vuosien saatossa vältytty, tekevälle nimittäin sattuu ja rapatessa roiskuu. Lue täältä, kuinka Eijalle ”kävi klassiset” ja muita hauskoja sattumuksia.

Myllyssä on vuosien saatossa tavattu, ihastuttu, rakastuttu ja palattu viettämään aikaa niiden rakkaimpien kanssa. Täältä pääset lukemaan muutaman rakkaustarinan ja muita ihania muistoja.

Myllyssä perheiden viihtymiseen ja asioimisen helppouteen panostetaan paljon, joten on ollut mahtavaa kuulla, kuinka monelle perheelle Myllystä on tullut tärkeä paikka. Osuvatko teidän perheenne lempimuistot yhteen näiden lapsiperheiden tarinoiden kanssa, lue täältä.