Kommelluksia meidän Myllystä – Tekevälle sattuu ja tapahtuu

Meidän Mylly on kasvanut yhdessä asiakkaidensa kanssa ja matka jatkuu! Yhteisiin vuosiin mahtuu monia upeita tarinoita ja aina ei olla hauskoilta sattumuksiltakaan vältytty! Myllyssä on vuosien varrella sattunut ja tapahtunut vaikka mitä, tässä muutamien asiakkaidemme hupaisia kommelluksia.

Eijalle ”kävi klassiset”, kun hän halusi mukaan Myllyn avajaisiin. Saikkaripäivänä tehty avajaiskeikka kostautui, kun oma kuva löytyikin Turun Sanomien kuvasta Myllyn avajaishulinaa käsittelevästä jutusta. Onneksi pomolla riitti huumoria, vaikka varoitus tempauksesta napsahtikin.

Olin muutaman kuukauden ikäinen, kun äitini kanssa oltiin Myllyn avajaisissa. Nukuin vaunuissa ja heräsin kun kuulin äitini höpinän. Äitini nosti syliinsä ja siinähän me olimme molemmat kuvattavana. Meille kerrottiin, että voimme päästä tv-mainokseen. Seitsemän aikaan illalla valloitin Mtv:n katsojien sydämet Myllyn mainoksessa, juuri heränneenä vauvana. Saimme julkisuutta monta kuukautta ja vieläkin äitiäni tervehtii ihmiset, kun muistavat hänet mainoksesta.
– Emmi

Mylly oli juuri rakentumassa ja äänimainokset pyörivät radiossa. Samaan aikaan hyvä ystäväni sai perheeseensä kissan. Kissanpennulla oli taipumus hyökkäillä peiton alla olevien varpaiden kimppuun esimerkiksi keskellä yötä. Tästä hyvästä se sai lisänimen ”Meidän Mylly”, ja kissasta puhuttiin ”Myllynä” koko sen 18-vuotisen eliniän ajan.
– Hanna

Myllystä pelastus

Myllyn pesula pelasti meidät 6 viikon pyykkikasalta kesällä 2016. Olimme ns. asunnon muuttorumbassa, eikä missään ollut pesukonetta! Lähdimme Raumalta asti pesemään 1,5 kk pyykit. Oli ihanaa seurata koneita työssään ja jutella muiden asiakkaiden kanssa. Myllystä löytyy kaikki!
– Pesijätär

Ostin muutama vuosi sitten Myllyn Prismasta lompakon. Vaihdoin vanhan rahapussini tavarat siihen ja kuinka ollakaan, hukkasin sen uuden lompsan Myllyyn samana päivänä. Ystävällinen lapsi oli tuonut sen neuvontaan ja sain lompakkoni nopeasti takaisin. Ja pieni poika sai 20 euroa karkkirahaa.
– Jay jay

Myllyn Prisma oli nopea apu, kun pesukone hajosi ja tarvittiin putkitongit… perjantai-iltana sinne vielä ehti.
– Yllätysostos

Katjan musikaalinen perhe ei ole kommelluksilta säästynyt.

Kerran tyttäreni oli määrä esiintyä konservatorion kanssa Myllyntorilla, mutta nuotit olivat unohtuneet. Ne valokuvattiin ja lähetettiin Prisman infoon, jossa ne tulostettiin ja esitys pääsi alkamaan. Siinä oli monta henkilöä auttamassa, kun asiaa hoidettiin. Tämän lisäksi poikani on Myllyn hallitseva ilmakitarasoiton mestari. Hän voitti valtavan määrän karkkia ja niitä syötiin koko perheen voimin ihan tuhottoman kauan. Kaikennäköisiä tarinoita meillä riittää!
– Katja

Hupsista, mites siinä noin kävi?

Tuttavan kanssa myllyssä ja päädyimme ostoshuumassa erilleen. Minä kännykkään: hei missä olet? tuttava kännykkäänsä: olen selkäsi takana. (*naurua)
– Ale

Oltiin häihin menossa, kun mieheni tajusi ottaneensa väärän koon puvun housut, miksi lienee teini-iän housuja säästellyt. Onneksi Myllystä löytyi asialliset pöksyt, jotka sitten vessassa vaihtui päälle.
– Viimetinka

Muutamia vuosia takaperin tulimme Myllyyn kahden poikani kanssa. Heti sisään tullessa kuulimme meteliä peremmältä ja siellä oli Duudsonit nuorien poikien kanssa pelaamassa jalkapalloa, myös vesialtaassa. Pojat ihmettelivät, koska heiltä olin aina kieltänyt kahlaamisen tms. siellä ja nyt aikuiset juoksivat ja uivat altaassa.
– Maalainen

Mirva bongasi koiransa kuvakilpailun seasta.

Oma muistoni on hauska sattumus muutaman vuoden takaa. Olin koiralenkillä kotipuolessa ja eräs tyttö pysäytti minut, olisiko tästä noin seitsemän vuotta. Hän halusi ottaa kuvan koirastani johonkin kilpailuun ja annoin luvan. Olin asian jo kerennyt unohtaa, kun muutaman viikon päästä satuin kulkemaan samaisen kuvakisan läpi Myllyssä. Ohimennen katselin kuvia, kun huomasin oman koirani siellä joukossa. En tiedä voittiko koirani kuva kisaa, mutta hauska bongaus se oli kyllä, jota olen naureskellut vielä jälkeenpäinkin.
– Mirva

Lue myös muita Myllyn asiakkaiden kertomia tarinoita!
Tarinoita vuosien varrelta.
Lapsiperheiden yhteisiä hetkiä.
Rakkautta ilmassa Myllyssä.