18.11.2022

Joulunavaus 4.12.

Joulun ihmeellisin raisiolainen joulunavaus avaa joulun totutusti – mutta vieläkin ihmeellisempänä kuin ennen. Joulunavaus järjestetään Myllyssä 4.12.

Luvassa on tällä kertaa:

Lasershow klo 19

Luonnon ja koirakamujen takia ilotulitukset vaihtuvat valoon ja luvassa onkin upea LASERVALOSHOW – mutta ei siinä vielä kaikki. Koska koirien ei tarvitse jäädä kotiin, tapahtuu tänä jouluna jotain kertakaikkisen ihanaa, nimittäin

…Joulun ihmeellisin raisiolainen koirakulkue klo 14

Mikä olisi mainiompaa kuin joulu ja koirat? Vaikea pistää paremmaksi, mutta yritämme ja täten toivotamme kaikki tervetulleeksi Joulun ihmeellisimpään raisiolaiseen koirakulkueeseen! Ota oma karvakamu mukaan ja liity joukkoon monenkirjavaan – tai vain katselemaan ja rapsuttelemaan.

Joulupukin paja

Ääniä, tuoksuja ja tunnelmaa – ja tietysti pukki itse. Tervetuloa työpajoihin, askartelemaan ja hengaamaan maailman jouluisimmassa seurassa joka päivä kello 10–21! Joulupukki on tavattavissa joulunavauksessa 4.12. klo 12-18.

newsletter background decoration
Kiinnostaisiko tarjoukset ja hyvin ihmeelliset uutiset?
Tietysti kiinnostaisi. Tilaa siis Myllyn uutiskirje, sinä ihmeellinen ihminen, niin saat kuulla kaiken tärkeän ensimmäisenä. Kokeile vaikka.