10.11.2021

Joulun popupit Myllyssä

Toisinaan joulu vain popahtaa jostakin. Tänäkin vuonna se teki niin, 13 upean popupin muodossa, ja vieläpä Myllyn käytäville ja liiketiloihin. Vilskettä on kuin Joulumaassa konsanaan, siispä tervetuloa seikkailulle. Katso tulevat popupit sekä niiden avausaikataulut ja sijainnit alta!

Espresso Housen naapurissa 

Leonidas 1.12 – 31.12.

Leonidas on tunnettu laadukkaasta 100% kaakaovoista tehdystä suklaasta. Leonidaksesta saat myös pähkinättömiä,gluteenittomia, maidottomia,vegaanisia ja sokerittomia suklaita.

Toinenluonto.fi 1.12 – 23.12.

2.Luonto on Kuusistossa toimiva pönttöverstas & kauppa. Yrityksen kattava tuotevalikoima koostuu lajikohtaisista ja laadukkaista linnunpöntöistä, ruokinta-automaateista unohtamatta pölyttäjiä, siilejä ja lepakoita. Oravillekin löytyy mieluisat tuotteet. 

Midas Kultasepät 10. – 23.12.

Midas kultasepät on turkulainen, kultasepänverstas ja kivijalkamyymälä. Valmistamme kaikki korut itse Kultaseppämestarin Petri Holmbergin johdolla Turussa. Valikoimaamme kuuluu niin kultaiset kuin hopeisetkin korut piensarjoina ja uniikkikappaleina valmistettuna. Edustamme yksinoikeudella Turussa myös De Motu kellomerkkiä, joka valmistetaan Helsingissä Malmin lentokentällä. Kun haluat asioida korujen ammattilaisen kanssa tule Midakseen. 

Myllyn Apteekin edessä

Flör floristikärry 26.-28.11., 3.-5.12., 10.-12.12. ja 17.-23.12.

Flörin floristikärrystä saat joulukukat kätevästi mukaan!

Liiketiloissa

Lahjamaa Rapidon naapurissa 31.12. asti

Lahjamaa on nimensä mukaisesti kuin maa täynnä lahjoja: koruja, leluja,laukkuja, pelejä, asusteita, kodin sisustusta, juhlatarvikkeita, ilmapalloja, tee-se-itse Robotime-/Rokr-/Rolife-tuotteita ja kaikkea sesonkiin.

Muurla Björn Borgin vieressä 13.11.2021 – 7.1.2022

Muurla on suomalainen designtalo, jolle muotoilu edustaa kauneutta ja käytännöllisyyttä. Muurlan jouluisesta Gift Shopista löydät kauden uutuudet ja tutut klassikot kotiin tai lahjaksi.

Untuvaa Changea vastapäätä, 8.– 23.12.

Suomessa käsityönä valmistettuja kodin sisustustuotteita. Untuvaa Taiga -sarjan pussilakanoihin on kehitetty täysin uusi arkea helpottava ratkaisu, jonka avulla petaaminen käy käden käänteessä ja peitto pysyy lakanan sisällä paikallaan. Tuotteita tehdään paikan päällä myös mittatilauksena! 

Kustavin Savipaja, Gina Tricotin vieressä 19.11. – 23.12.  

Jo perinteeksi muodostunut tunnelmallinen joulumyymälä täynnä saaristossa käsintehtyjä ihanuuksia! Valikoimissa mm. supersuositut PussPuss-tekstimukit, tuoksukynttilät ja värikkäät lasit.

Luin Living & Papu, Polarn O. Pyretin vieressä 22.11.– 31.12.

Kaksi kotimaista, vastuullista bränditaloa: naisten- ja lastenvaatebrändi Papu sekä sisustus- ja lifestylebrändi Luin Living yhdistävät voimansa joulumyyntiin! Samasta liiketilasta löydät kaksi täysin erilaista brändiä, mutta molempien DNA:sta löytyy vahvasti laatu, suomalainen design ja vastuullisuus. 

Vanhat, tutut ja aina hyvät

Mukelomesta popup Myllyn Apteekin naapurissa 31.12. asti

Pomppulinnapark popup Elisan naapurissa

Epic Autokoulun popup Tunnin Kuvan naapurissa

Turun Autocenterin popup Prisman ja Myllyn Apteekin välissä

newsletter background decoration
Kiinnostaisiko tarjoukset ja hyvin ihmeelliset uutiset?
Tietysti kiinnostaisi. Tilaa siis Myllyn uutiskirje, sinä ihmeellinen ihminen, niin saat kuulla kaiken tärkeän ensimmäisenä. Kokeile vaikka.