Upeita elämyksiä Irti Maasta -kiipeilykeskuksessa

kiipeilyHaasta itsesi ja lähipiirisi hauskaan seikkailuun! Tule Kauppakeskus Myllyyn, Pohjoismaiden toiseen Irti Maasta -kiipeilykeskukseen. Kiipeilyn parissa viihtyvät aivan kaikki aina lapsista isovanhempiin! Tarjolla on useita reittejä ja vaikeustasoja. Et tarvitse varusteita – joustavat vaatteet ja mukavat kengät riittävät. Pinta-alaa kiipeilykeskuksessa on 500 m2 ja korkeimmat laitteet ulottuvat yhdeksän metrin korkeuteen; kuinka korkealle sinä uskallat kiivetä?

Valvotussa ympäristössä vanhemmat voivat esimerkiksi jättää lapsensa turvallisesti kiipeilemään samalla kun tekevät ostokset muualla kauppakeskuksessa. Kiipeilykeskus tarjoaa hyvät puitteet myös juhlimiseen: teemoitetut synttärihuoneet aukeavat varattaviksi kesän aikana. Tarjontaan kuuluvat erilaiset pakettiratkaisut lasten synttäreille. Tilat sopivat hyvin monenlaisiin juhliin ja jopa kokouksiin.

Kiipeily on hauska, liikunnallinen ja turvallinen tapa testata omia rajojaan tai vaikka kisata kaverin kanssa: tule rohkeasti kokeilemaan! Kiipeilysession kesto on yksi tunti. Jokainen kiipeilijä saa turvallisuusperehdytyksen ennen kiipeilyn aloittamista, eli saapukaa paikalle vähintään 20 minuuttia ennen varsinaista kiipeilyaikaa. Irti Maasta -kiipeilykeskuksen löydät Stadiumin vierestä, osoitteesta Myllynkatu 1142.

Hinnasto:
Lapset ja nuoret (4-17 v): 12 e
Aikuiset: 15 e
Yksityistilaisuudet: pyydä tarjous (info@irtimaasta.fi, 0400 820 037)

Aukioloajat:
Ma-pe klo 10–21 (viimeinen ryhmä alueelle lähtee 19:30)
La klo 9–20 (viimeinen ryhmä alueelle lähtee 18:30)
Su klo 10–20 (viimeinen ryhmä alueelle lähtee 18:30)

Juhlapyhien aukioloajat ja tietyn päivän varaustilanteen voit tarkistaa varauskalenterista. Voit toki tulla kiipeilemään ilman ennakkovarausta, mutta mikäli haluat varmistaa paikkasi juuri tiettynä ajankohtana, suosittelemme, että hankit lipun etukäteen. Alueelle mahtuu vain rajattu määrä kiipeilijöitä kerrallaan.

Kiipeilykeskus on avoinna ryhmille (min. 10 hlöä) myös aukioloaikojen ulkopuolella tilauksesta. Ota yhteyttä info.raisio@irtimaasta.fi ja kysy lisää!

Lisää tietoa saat Irti Maasta -kiipeilykeskuksen nettisivuilta. >>