Syysmuodin top 10

Jos ajattelit ostaa syksyksi jotain uutta, lue tämä. Kokosimme Myllyn muodista notkuvien rekkien kunniaksi kymmenen asiaa, joista jokainen on mitä tiukimmin kiinni muodin syrjässä juuri nyt. Kokeile yhtä tai toimeenpane kaikki – Myllyssä on pitkästi yli sata liikettä, joista muotia myy yli 50.

1. Punaisen sävyt
Tänä syksynä ovat pinnalla kaikki mahdolliset punaisen sävyt. Hehkuva unikonpunainen, tummanpuhuva viininpunainen, hempeä vanha roosa, makea purkkapunainen, lämmin tiilenpunainen – kaikki käy kunhan se on punaista! Ja mikä hauskinta, kaikki punaisen sävyt saa nyt yhdistellä samaan asuun. Ennenhän se olisi ollut ”mautonta”, mutta sääntöjä on muutettu. Jee!

2. Kukka-applikoinnit
Nyt kun reikä farkuissa aletaan taas vähitellen tulkita epäkohdaksi, paikkaamme housut värikkäillä merkeillä. Aikuiseenkin makuun sopivat tyylikkäästi kukkakuvioilla kirjaillut farkut. Tai miten olisivat farkut helmikirjailulla? Ihanathan ne on, miksei tätä kukaan aiemmin keksinyt.

3. Ruudut
Viimeksi 1900-luvulla on ruutu ollut kuosina näin ajankohtainen. Mustavalkoisina ruutukuosit ovat pettämättömän tyylikkäitä ja helppoja yhdistää suomalaiseen tyyliin, joka usein nojaa neutraaleihin väreihin. Mutta arvaa mitä! Punavoittoinen skottiruutu saattaisi näyttää sinullakin tosi hyvältä.

4. Tolppakorot
Tuulahduksia 1970-luvulta: tukevat tolppakorot, erityisesti nilkkureissa ja saappaissa. Kokeile, etkä pety, sillä paksuilla koroilla saat olemukseesi tyyltä ja pituutta mukavuutta uhraamatta. Ja ihania vaihtoehtoja on nyt kaikissa Myllyn kenkiä myyvissä kaupoissa.

5. Eriparikorvakorut
Korvikset ovat nyt isoja ja niitä yhdistellään entistä vapaammin. Jo vuoden–pari maailman näytöslavoilla nähty trendi jalkautuu entistä vahvemmin ihan aikuistenkin pariin. Kokeile vaikka tätä: ota rakkain simppeli neuleesi ja yhdistä se farkkuihin ja isoihin eriparikorviksiin. Harmaa villapaita ei ole koskaan näyttänyt näin fiksulta.

6. Hohdokkaat meikit
Meikkifanit ovat tienneet jo pitkään, että sipaisu hohtoa oikeassa paikassa tekee ihmeitä sekä arkinaamalle että juhlameikille. Kokeile, on todella helppoa ja toimii! Kun olet valmis etenemään meikkikokeiluissa seuraavalle tasolle, kokeile reipasta metallinhohtoa luomilla tai huulilla. Ruusukullan väriset rajaukset ja diskoon? Toki. Näkyy Börssissä!

7. Toppatakit
Kerrankin kansainvälinen huipputrendi, joka on kuin tehty suomalaisille: arkiset toppatakit ovat nyt niin muotia kuin olla ja voi. Muotilehdissä niitä näytetään tietysti hulmuavien mekkojen ja piikkikorkojen kanssa, mutta meillä Raisiossa päin farkut, elleivät peräti toppahousut, ovat erinomainen pari muhkealle toppikselle. Hanki omasi Myllyn monipuolisista valikoimista – ¬ja muista myös sporttiliikkeet!

8. Tummat kukkakuosit
Jos kukkakuoseja ennen pidettiinkin a) jokseenkin kesäisinä ja b) enemmän tai vähemmän tyttö- tai tätimäisinä, niin näin ei ole enää. Värikkäät kukkakuosit saavat nyt dramaattisen takapotkun mustasta tai muuten tummasta taustasta. Ihan eri meininki – pue päälle vaikka röyhelöpaidan tai mekon muodossa!

9. Poolot
Taas neroutta Suomen oloihin: pooloa käytetään nyt kaiken mahdollisen kanssa. Tuntuu mukavalta, lämmittää ja saa asun kuin asun näyttämään ajankohtaiselta. Pue vaikkapa farkkumekon alle ja lisää paksut sukkahousut, niin kokonaisuus tuntuu yhtä hyvältä kuin näyttää. Harkitse värillistä pooloa, sopiva sävy saa kasvot yksinkertaisesti näyttämään näteiltä.

10. Sametti
Taas tuulee 1970-luvulta päin: sametti on ihanaa! Kokeile vaikka leveälahkeisten housujen muodossa, arkisena työpäivänä vaikka neulepaidan parina, pikkujouluissa taas silkkipaidalla ja korkokengillä höystettynä. Tuntuu hyvältä, näyttää hyvältä – on hyvä!

Syysmuoti on esillä Myllyssä 2.-3.9.2017. Katso tapahtuman ohjelma >

Myllyn syysmuotia esittelevät tänä vuonna kauppakeskuksen asiakkaat. Katso, miten muodin tv-spotti tehtiin >