Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Kauppakeskus Mylly (myöhemmin Mylly)
Myllynkatu 1
21280 RAISIO
Puh. 02 332 3000

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö tai yhteyshenkilö
Minna Aalto
Mainostoimisto SST Oy
Puh. 02 284 6000

3. Rekisterin nimi
Myllyn asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
– asiakkuuden hoito, uudistaminen ja kehittäminen
– asiakas- ja suoramarkkinointi
– mielipide- ja markkinatutkimus
– liiketoiminnan kehittäminen

5. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää seuraavat asiakastiedot:
Nimi
Sukupuoli
Syntymävuosi
Osoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Kiinnostuksen kohteet

Rekisteri sisältää seuraavat käyttötiedot:
Rekisteröitymispäivämäärä
Voittajat

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n ulkopuolelle
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen Myllyn ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

7. Säännönmukaiset tietolähteet ja tietojen oikeellisuus
Tämän rekisterin tietoja saadaan asiakkaiden rekisteröityessä Myllyn postituslistalle tai osallistuessa Myllyn kilpailuihin. Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä. Asiakkaalla on mahdollisuus poistaa tietonsa rekisteristä.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Myllyn tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla teknisillä toimenpiteillä, kuten kryptauksin, huomioiden toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset.

Aukioloajat

Kaikki* liikkeemme palvelevat yhtenäisin aukioloajoin
*Poikkeuksena Alko ja toimistopalvelut

Arkisin 10-21 • Lauantaisin 9-19
Sunnuntaisin 11-18

Prisma ark. 8-21, la 8-21 ja su 10-21

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOT

Kiirastorstai
29.3.2018 klo 10-21
Prisma avoinna 8-21

Pitkäperjantai
30.3.2018 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Pääsiäislauantai
31.3.2018 klo 9-19
Prisma avoinna 8-21

1. pääsiäispäivä
1.4.2018 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

2. pääsiäispäivä
2.4.2018 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Vapun aatto
30.4.2018 klo 11-18
Prisma avoinna 10-18

Vappu
1.5.2018 Suljettu
Prisma avoinna 10-21

Helatorstain aatto
9.5.2018 klo 10-21

Helatorstai
10.5.2018 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Äitienpäivä
13.5.2018 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Helluntai
20.5.2018 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Juhannusaatto
22.6.2018 klo 9-14
Prisma avoinna 8-14

Juhannuspäivä
23.6.2018 Suljettu

Pyhäinpäivän aatto
2.11.2018 klo 10-21

Pyhäinpäivä
3.11.2018 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Isänpäivä
11.11.2018 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Black Friday
23.11.2018 klo 8-22
Prisma avoinna 8-22

Itsenäisyyspäivä
6.12.2018 klo 11-18
Prisma avoinna 10-18

Jouluaatto
24.12.2018 klo 10-13
Prisma avoinna 8-13

Joulupäivä
25.12.2018 Suljettu

Tapaninpäivä
26.12.2018 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Uudenvuoden aatto
31.12.2018 klo 11-18
Prisma avoinna 10-18

Uudenvuodenpäivä
1.1.2019 Suljettu
Prisma avoinna 10-21

Loppiainen
6.1.2019 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21