Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Kauppakeskus Mylly (myöhemmin Mylly)
Myllynkatu 1
21280 RAISIO
Puh. 02 332 3000

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö tai yhteyshenkilö
Minna Aalto
Mainostoimisto SST Oy
Puh. 02 284 6000

3. Rekisterin nimi
Myllyn asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
– asiakkuuden hoito, uudistaminen ja kehittäminen
– asiakas- ja suoramarkkinointi
– mielipide- ja markkinatutkimus
– liiketoiminnan kehittäminen

5. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää seuraavat asiakastiedot:
Nimi
Sukupuoli
Syntymävuosi
Osoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Kiinnostuksen kohteet

Rekisteri sisältää seuraavat käyttötiedot:
Rekisteröitymispäivämäärä
Voittajat

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n ulkopuolelle
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen Myllyn ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

7. Säännönmukaiset tietolähteet ja tietojen oikeellisuus
Tämän rekisterin tietoja saadaan asiakkaiden rekisteröityessä Myllyn postituslistalle tai osallistuessa Myllyn kilpailuihin. Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä. Asiakkaalla on mahdollisuus poistaa tietonsa rekisteristä.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Myllyn tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla teknisillä toimenpiteillä, kuten kryptauksin, huomioiden toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset.

Aukioloajat

Kaikki* liikkeemme palvelevat yhtenäisin aukioloajoin
*Poikkeuksena Alko ja toimistopalvelut

Arkisin 10-21 • Lauantaisin 9-19
Sunnuntaisin 11-18

Prisma ark. 8-21, la 8-21 ja su 10-21

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOT

Vapun aatto
30.4.2017 klo 11-18
Prisma avoinna 10-18

Vappu
1.5.2017 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Äitienpäivä
14.5.2017 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Helatorstain aatto
24.5.2017 klo 10-21

Helatorstai
25.5.2017 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Helluntai
4.6.2017 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Juhannusaatto
23.6.2017 klo 9-13
Prisma avoinna 8-14

Juhannuspäivä
24.6.2017 Suljettu

Pyhäinpäivän aatto
3.11.2017 klo 10-21

Pyhäinpäivä
4.11.2017 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Isänpäivä
12.11.2017 klo 11-18
Prisma avoinna 10-21

Itsenäisyyspäivä
6.12.2017 Suljettu
Prisma avoinna 10-18

Joulupäivä
25.12.2017 Suljettu

Uudenvuodenpäivä
1.1.2018 Suljettu