Meidän talvi tuo huippuohjelmaa Myllyyn

Meidän talvi täyttää kauppakeskuksen reippaalla ohjelmalla 17.-25. helmikuuta. Tule temppuilemaan luisteluradalle, hikoilemaan pop-up-salimme ryhmäliikuntatunneille ja tekemään talven parhaat liikunnan, hyvinvoinnin ja vapaa-ajan ostokset alueen laajimmasta valikoimasta!

  • Luisteluratamme on avoinna Myllyn uudisosassa, XXL:n päädyssä joka päivä 17.-25.2. klo 11-18.
  • Pop-up-salimme Myllyn länsipäädyssä, Luhta Brand Storen naapurissa (2. krs) tarjoilee huippuhauskoja ryhmäliikuntatunteja zumbasta joogaan, voimistelusta kungfuun, salsasta crossfitiin ja taekwondosta nyrkkeilyyn. Tule testaamaan uutta lajia tai jo tuttuja ja hyväksi havaittuja, täysin ilmaiseksi! Joka päivälle on huipputarjontaa!

Katso tuntiaikataulu tästä >>

Meidän talvi -avajaiset Myllyntorilla lauantaina 17.2.

11.00 Tapahtuman avaus

11.10 Turun Kisa-Veikot: Capoeira Show, Turun Kisa-Veikkojen lasten ja aikuisten capoeiraryhmä ”Lua de São Jorge – Familia Lua” & haastattelu

11.40 ja 14.40 Apollo Gym: Apollon Just’Dance Mix & haastattelu Meidän talven pop up -tunneista, klo 14.40 Zumba Special

12.10 ja 15.10 Tanssiseura sekahaku ry: aktiivit esittävät perinteisiä lavatansseja, lattareita ja swing-tansseja & lavalla haastattelu Meidän talven pop up -tunneista

12.40 ja 14.10 Raision Pyryt ry: ShowD’s Pyryt: Melody, DanceMoves Pyryt: Ei filtterii & haastattelu

13.10 ja 13.40 Ken Sei Kan ry: Karate & haastattelu

15.40 Budokwai Karate: Karate & haastattelu

16.10 Turun Naisvoimistelijat: Voimistelunäytös & haastattelu

16.40 Budokwai Karte

17.00 Tapahtuman päätös

Ohjelmaa hiihtolomaviikolla Myllyn länsipäädyn käytävillä

  • Tiistaina 20.2. klo 14-18 LiiKU järjestää toiminnallisia pisteitä: laukaustutkat ja tarkkuuslaukaisumaali, laatikkosählyä, lattiacurlingia, kehonkoostumusmittausta ja puristusvoiman mittausta.
  • Keskiviikkona 21.2. klo 14-18 LiiKUn toiminnalliset pisteet: laukaustutkat ja tarkkuuslaukaisumaali, laatikkosählyä, keppihevosrata, kehonkoostumusmittausta, puristusvoiman mittausta, arkiliikunnan SM-kisat ja SuperPark.
  • Torstaina 22.2. klo 14-18 LiiKUn toiminnalliset pisteet: laukaustutkat ja tarkkuuslaukaisumaali, lattiacurling, keppihevosrata, kehonkoostumusmittausta, puristusvoiman mittausta ja kauppakeskuskävely.

Tutustu avajaisissa mukana oleviin seuroihin

Turun Kisa-Veikot

Turun Kisa-Veikkojen toiminta on seuran jäsenten tarpeista lähtevää, kaikille onnistumisen elämyksiä tuottavaa monipuolista toimintaa sekä liikunnan että kulttuurin saralla. Kisa-Veikkojen nuorisotoiminta kasvattaa yhteiskuntaan kypsiä ja muita kunnioittavia kansalaisia yhdessä vanhempien ja muiden turkulaisten sidosryhmien kanssa.

Apollo Gym Oy

Apollo Gym on niin vasta-alkajan kuin kokeneenkin treenaajan kuntosali ja ryhmäliikuntapaikka Raisiossa. Tarjoamme sinulle puitteet monipuoliseen harjoitteluun, jolla kohennat kuntoasi ja hyvinvointiasi. Tervetuloa mukaan Apollon rentoon porukkaan! Kattava valikoima kuntolaitteita niin aktiiviharrastajalle kuin peruskuntoilijallekin.

Tanssiseura Sekahaku ry

Tanssiseura Sekahaku järjestää lavatanssikursseja kaiken ikäisille Turussa ja lähialueilla. Meillä voit opetella kaikki suosituimmat lavatanssit perusteista jatkotasoon asti. Tule mukaan – tanssi on hauska harrastus, joka sopii ihan kaikille.

Raision Pyryt ry

Varsinkin tanssituntien suosion ja ohjaajien oman osaamisen ansiosta seura on panostanut tanssituntien tarjontaan; DanceMoves, Showtanssi, Tankotanssi ja Sirkusakrobatia ovat tarjolla niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Vain yhdellä kausimaksulla voi osallistua rajattomasti eri tunneille niin lihaskunto, syke, kehonhuolto kuin tanssitunneillekin. Tervetuloa kaikki mukaan sellaisina kuin olette!

Ken Sei Kan ry

Ken Sei Kan ry on perustettu vuonna 1969 ja on siten Turun vanhin yhtäjaksoisesti toiminut budoseura. Seuran tyylisuunta on shotokai karate. Seuran toimintaan kuuluu aikuisten karatevalmennus, sekä karaten alkeiskurssien järjestäminen

Budokwai Karate

Olemme vanha ja perinteinen Turkulainen budoseura. Olemme sinettiseura. Harjoituksia ja toimintaa järjestämme aina 2v lapsista lähtien (perhebudo) ilman ylärajaa. On perhebudoa, KarateKids toimintaa sekä Lasten karatea. Ja tietenkin aikuisten karatea sekä itsepuolustuskursseja.

Turun Naisvoimistelijat

Meillä jumppaavat tytöt, pojat, naiset ja miehet – ikään ja kuntoon katsomatta.  Harrastajille tarjoamme noin sata viikkotuntia, joita koulutetut ohjaajamme vetävät turkulaisten koulujen liikuntasaleilla ja omassa Energym-liikuntakeskuksessamme.  Harrastaminen meillä on helppoa ja edullista. Emme ole unohtaneet myöskään kilpavoimistelusta kiinnostuneita.  Valmennustyö on tuottanut menestyksen hetkiä niin tanssikilpailuissa, rytmisessä voimistelussa kuin joukkuevoimistelussakin.