Lukiolainen, hanki oppikirjat Myllyn Suomalaisesta

Alkaako opiskelu lukiossa? Oppikirjat kannattaa hankkia nyt kertaheitolla helposti ja vaivattomasti Myllyn Suomalaisesta kirjakaupasta. Kanta-asiakkaille on luvassa huippuetu: kaikki uudet, normaalihintaiset ja kotimaiset painetut oppikirjat -20 %! Alennus on voimassa 17.9. saakka. Ostoksille kannattaa kuitenkin lähteä mahdollisimman pian, sillä 31.8. mennessä ostoksia tehneet voivat osallistua arvontaan, jonka pääpalkintona on Vespa!

Etkö tiedä, mitä kirjoja hankkia? Ei hätää, Suomalaisessa on eri lukioiden kirjalistoja, joten kurssikoodit päästään lukemaan paikan päällä ja oikeat kirjat löytyvät näin käden käänteessä. Sinun pitää vain tietää, mitä kursseja olet valinnut. Suomalaisen asiantunteva ja avulias henkilökunta opastaa mielellään myös laskin- ja laskinlisenssiasioissa sekä siinä, mitä koulutarvikkeita eri ikäsiet koululaiset ja opiskelijat tarvitsevat. Jos jotain ei löydy hyllystä, Suomalaisesta tilaaminen ei maksa mitään ja toimitusajat ovat nopeat. Saat tarvittaessa apua myös opetussuunnitelmia koskevissa asioissa, joten Myllyn Suomalaiseen on helppo tulla!

Suomalaisesta saat myös keskiasteen ja Työväenopiston oppikirjat!

Tästä löydät hyödyllisiä linkkejä digiajan opiskeluun:

Voit myös myydä vanhat oppikirjasi Suomalaiselle. Mitä enemmän myyt kerralla, sitä enemmän saat! Esim. myy yli 25 euron arvosta, Suomalainen maksaa 5 € ekstraa ja yli 40 euron arvosta 10 € ekstraa. Kirjojen tulee olla uuden opetussuunnitelman mukaisia.