Lisätty todellisuus valtaa Kauppakeskus Myllyn

Lehdistötiedote
Turku 11.12.2017

LISÄTTY TODELLISUUS VALTAA KAUPPAKESKUS MYLLYN

Varsinais-Suomen suurimpaan kauppakeskukseen, Kauppakeskus Myllyyn, avataan maanantaina 11.12.2017 lisätyn todellisuuden (AR) seikkailu. Seikkailu herättää eksoottisia eläimiä eloon keskelle kauppakeskusta vuoden kiireisimmän ajan iloksi. Eläimiä pääsee ihailemaan mobiililaitteen näytön kautta ja niiden kanssa voi myös ottaa yhteiskuvia.

Digitaalinen AR sisältö tuodaan Broomu Digitals Oy:n AAVA AR –sovelluksen avulla esille. Julkaisu on samalla täysin uudenlaisen sovellusalustan virallinen lanseeraus markkinoille. – Halusimme toteuttaa hienon projektin ja näyttää koko Suomelle, sekä luonnollisesti meidän omalle talousalueelle minkälaista osaamista täältä löytyy. Kauppakeskus Mylly on täydellinen paikka uuden konseptin lanseeraukselle, sillä asiakasvirrat ovat jo valmiina. Tässä kohtaa asiakas oli rohkea ja uudistushaluinen, Broomu Digitals Oy:n toimitusjohtaja Tuukka Kahila toteaa.

– Kauppakeskus Mylly haluaa olla mukana tukemassa alueen yrityksien kehitystä ja tarjota tiloja myös uudenlaisille toimijoille. Edelläkävijyys myös digitaalisissa ratkaisuissa on meille tärkeää. Haluamme tuoda asiakkaillemme elämyksiä ja palvella heitä entistä paremmin, kertoo Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Kati Kivimäki.

AR, eli lisätty todellisuus tarkoittaa digitaalista näkymää joka aukeaa yleensä mobiililaitetta käyttäen jostain fyysisestä elementistä tai fyysisen elementin päälle. Näkymä aukeaa siis todelliseen ympäristöön. AR on yksi digitaalisista suurista trendeistä, jonka käyttö ja kaupalliset markkinat tulevat kasvamaan nopeasti lähivuosina erilaisissa käyttötarkoituksissa.

Broomu Digitals Oy on Turussa ja Salossa toimiva lisätyn todellisuuden sovelluksiin ja uudenlaisiin ARpelehin erikoistunut kasvuyritys. Vuosi sitten perustettu Broomu Digitals on kuluneen vuoden aikana kehittänyt omia tuoteinnovaatioitaan lisätyn todellisuuden kasvaville markkinoille. Yrityksen lyhyen historian aikana tiimi on valittu muun muassa viime perjantaina päättyneeseen maailman suurimpaan start up -tapahtumaan Slushiin ja Finpron vienninedistämismatkalle Japaniin. Japanin matka keskittyi Tokion kupeeseen avattavaan uuteen Muumimaailmaan ja Pohjoismaisia arvoja vaalivaan Metsä-Villageen.

– AR tulee muuttamaan maailmaa valtavasti lähivuosina. Me haluamme olla murroksen edelläkävijöitä. Meitä kiehtoo erityisesti AR:n avaama uudenlainen mobiilipelaamisen mahdollisuus, pelaamisesta saadaan entistä sosiaalisempi kokemus. Slush oli meille hieno kokemus ja vahvistus sille, että olemme oikealla tiellä. Saimme hurjasti kontakteja ja näkyvyyttä meidän esillä olleille tuotteille AAVA AR –sovellukselle ja Battle Hammer AR –pelille, Kahila kertoo tyytyväisenä.

Broomu Digitals Oy:n edustaja on käytettävissä Kauppakeskus Myllyn tiloissa 12.12.2017 9.00-11.00 sekä erikseen sovitusti joustavasti koko kuluvan viikon ajan.

Lisätietoja:
Tuukka Kahila
Broomu Digitals Oy, toimitusjohtaja
040 7346261
tuukka@broomudigitals.fi