Saarni – Gentlemen´s Boutique

Saarni – Gentlemen’s Boutique on kauppa modernille herrasmiehelle, joka haluaa elämäänsä sekä laatua että tyyliä.

Missiomme

Missiomme on tarjota herrasmiehille klassisia korkean laadun tuotteita. Meille korkea laatu tarkoittaa huolella valmistettuja tuotteita, aina parhaista materiaaleista. Toimimme maahantuojana ja ostamme tuotteemme suoraan valmistajilta, jolloin voimme taata tuotteiden alkuperän sekä korkean laadun. Ostaessamme tuotteet suoraan valmistajilta pystymme takaamaan kilpailukykyiset hinnat ja tarjoamaan erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Eurooppalaista laatua

Myymme ainoastaan Euroopassa valmistettuja tuotteita, jotka tulevat pieniltä valmistajilta. Näin voimme varmistaa, että tarjoamme asiakkaillemme tuotteita, jotka on valmistettu parhaista materiaaleista tarkkaan ja yksityiskohtia kunnioittaen. Valikoimamme on vaihtuva ja monipuolinen ja tuotteemme ovat pääosin käsintehtyjä – haluamme kunnioittaa perinteitä.

Tuotevalikoima

Tuotevalikoimasta löydät kokonaisvaltaisesti tuotteita miesten elämäntyyliin; kenkiä, vaatteita, laukkuja ja asusteita, sekä kausiluontoisesti myös erikoistuotteita, jotka liittyvät miehen elämään läheisesti. Meiltä löydät tuotteet myös klassiseen parranajoon, kuten partaveitset, -saippuat, -sudit, -höylät sekä ihonhoitotuotteet.
Saarni – Gentlemen´s Boutique palvelee kokonaisvaltaisesti herrasmiehen elämäntyyliin liittyvissä asioissa Kauppakeskus Myllyssä, 2. kerroksessa.

Liikkeemme palvelee:ma–pe 10–21, la 9–19 ja su 11–21
Osoite:Myllynkatu 2028 (katso kartalta)
Puhelin:045 219 4401
Sähköposti:sonja@saarnigb.fi
http://saarnigb.fi/fi/etusivu/