Manterol Casa

Manterol Casa on espanjalainen kodin ja sisustamisen brändi, jonka valtteja ovat pitkät perinteet espanjalaisessa tekstiiliteollisuudessa, Espanjassa tapahtuvat suunnittelu ja tuotanto, värikylläinen mallisto sekä voimakas panostus asiakaspalveluun ja asiakaskokemukseen.

Myymälä tarjoaa pohjoismaista väriskaalaa ja sisustustyyliä rohkeasti murtavia sisustusratkaisuja trenditietoiseen kotiin.

Espanjalaisia tuotteita skandinaaviseen tyyliin

Manterol Casa -valikoiman pääpaino on kodintekstiileissä kuten kylpypyyhkeissä, joista on saatavilla peräti 28 eri värivaihtoehtoa.

”Oman tehtaan ansiosta valikoimaa voidaan myös sopeuttaa eri markkinoille sopiviksi. Suomen kohdalla se tarkoittaa sitä, että tarjoamme skandinaaviseen tyyliin ja sisustussilmään istuvia tuotteita, värejä ja kuoseja espanjalaisella säväyksellä,” valottaa myymälää Suomessa edustavan Arvonen Retail Group Oy:n toimitusjohtaja Timo Arvonen valottaa tuotevalikoiman taustoja.

Kestävää valmistusta, inspiroivaa palvelua

Suurin osa Manterol Casa -tuotteista valmistetaan alusta alkaen omalla, aurinko- ja tuulienergialla toimivalla tehtaalla Espanjassa. Arvonen Retail Group omistaa osan Manterol S.A.:n tehtaasta Espanjassa.

Myymäläkonseptissa on panostettu asiakkaan vastaanottamiseen ja inspiroimiseen. Myymälöiden valikoimaan kuuluu myös muiden brändien edustuksia, kuten piensisustustuotteita ja kynttilöitä sekä pieni, räätälöity valikoima espanjalaisia elintarvikkeita.

Liike avautuu Myllyssä lähiaikoina.

Lisätietoja: Timo Arvonen, Arvonen Retail Group Oy, timo.arvonen@arg.fi, puh. 040 822 2230

Instagram: manterol_casa_suomi #manterolcasasuomi

Liikkeemme palvelee:ma–pe 10–21, la 9–19 ja su 11–18
Osoite:Myllynkatu 1078 (katso kartalta)