Kekäle avaa syksyllä Myllyssä

Varsinais-Suomen monipuolisin muotikatu täydentyy entisestään, kun vaatekauppa Kekäle rantautuu Kauppakeskus Myllyyn syksyllä. Noin 1100-neliöinen myymälä sijoittuu kauppakeskuksen toiseen kerrokseen.

Nyt ensi kertaa Varsinais-Suomeen rantautuvaan Kekäle-vaatekauppaketjuun kuuluu kaikkiaan seitsemän liikettä, jotka sijaitsevat Joensuussa, Jyväskylässä, Tampereella, Kiteellä, Lahdessa, Lappeenrannassa ja Mikkelissä. Lisäksi ostoksia voi tehdä myös verkkokaupassa http://www.kekale.fi

– Haemme kasvua Suomen suurimmista kaupungeista ja Mylly valikoitui toimivana kauppapaikkana. Myllystä löytyi meille juuri sopiva liiketila, joten päätös uuden liikkeen avaamisesta oli helppo tehdä, kertoo Kekäleen toimitusjohtaja Joonas Kekäle.

Kotimaisen, perheomisteisen Kekäle-ketjun liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa ja se työllistää yhteensä noin 200 työntekijää. Myllyn myymälä työllistää noin 15 kaupan alan ammattilaista, joiden rekrytointi on jo aloitettu.

Kekäle-10 Kekäle-4

Huippubrändejä ja henkilökohtaista asiakaspalvelua

Kekäleen valikoimasta löytyy yli sata kotimaista ja kansainvälistä huippumerkkiä naisille, miehille ja nuorille.

– Merkkivalikoimamme on koottu kotimaisista ja kansainvälisistä huippumerkeistä huolella asiakkaillemme sopivaksi. Henkilökohtaisella asiakaspalvelulla löydämme merkeistä jokaiselle asiakkaalle sopivimmat asukokonaisuudet ja autamme heitä löytämään pukeutumisen ilon, kertoo Joonas.

Kansainvälisistä huippubrändeistä Kekäleen valikoimiin kuuluu mm. Gant, Hugo Boss, Gerry Weber ja Ted Baker.

It´s Pure viettää avajaisiaan tänään

Kauppakeskus Myllyn kattava liike- ja palveluvalikoima kasvaa ja kehittyy edelleen. Kevään aikana Myllyssä on aloittanut neljä uutta toimijaa: vaatekaupat Mr. Big ja Friitala, kenkäkauppa Zio ja valuutanvaihtopiste Forex.

Tiistaina, 20.6. avajaisiaan viettää lisäaineettomiin ja luomutuotteisiin panostava It´s Pure -herkkumyymälä, jonka myyntipiste sijaitsee Myllyntorin kupeessa.

– It´s Puren tuotevalikoima koostuu mm. lisäaineettomista, puhtaista pähkinöistä, mysleistä ja mausteista. Valikoimastamme yli 50 prosenttia on luomutuotettuja. Konseptiin liittyy myös pyrkimys tuoda kuluttajille vähemmän ympäristöä kuormittavia pakkauksia, kertoo It´s Puren toimitusjohtaja Juuso Siro.

It´s Pure on Punnitse ja Säästä -ketjun täysin uudistettu brändi. Uuden brändin mukaisia eettisiä herkkumyymälöitä on avattu toukokuun aikana Tampereelle, Vaasaan ja Ouluun. Punnitse ja Säästä -ketjuun kuuluu kaikkiaan 30 myymälää, jotka kaikki muutetaan It´s Pure -myymälöiksi kuluvan vuoden aikana.

Its Pure-1

Mylly kiinnostaa kauppapaikkana

– Kekäleen ja useiden muiden uusien toimijoiden tulo Myllyyn osoittaa sen, että Mylly on alueen kiinnostavin kauppapaikka, jonka vetovoima pysyy ja paranee. Olemme erittäin tyytyväisiä asiakasmäärän kasvuun, se on ylittänyt tavoitteemme. Mylly on profiloitunut, ei vain Turun seutukunnan vaan koko maakunnan kauppakeskukseksi, joka on perheiden ykkösvalinta, iloitsee Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Kati Kivimäki.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Joonas Kekäle, Kekäle, puh. 0500 964 350
Toimitusjohtaja Juuso Siro, It´s Pure, puh. 045 660 6555
Toimitusjohtaja Kati Kivimäki, Kauppakeskus Mylly, puh. 046 876 1500

Kauppakeskus Mylly on Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus ja se lukeutuu Suomen suurimpien kauppakeskusten joukkoon. Kauppakeskuksen kokonaispinta-ala on yli 80.000 m2, josta vuokrattava pinta-ala on yli 60.000 m2. Myllyssä toimii vuokralaisena noin 150 liikettä, jotka työllistävät lähes 1200 henkilöä.