Aukioloajat

  • Kaikki liikkeemme palvelevat yhtenäisin aukioloajoin, poikkeuksena ALKO ja toimistopalvelut.

Arkisin 10–21
Lauantaisin 9–18
Sunnuntaisin klo 12–18
Prisma ark. 8–21, la 8–18 ja su klo 12–18 

Myllynkatu 1–99, 21280 RAISIO
Vaihde (02) 332 3000

Tilaa Myllyn e-kirje


OK Rekisteriseloste

Myllynkadun puolivälissä voi pysähtyä pelien ja viihde-elektroniikan asiantuntevaan erikoisliikkeeseen, Viihde Pysäkkiin. Liike tarjoaa konsoli- ja PC-pelien harrastajille kattavan valikoiman laitteita, pelejä ja oheistarvikkeita. Lisäksi sen valikoimasta löytyy muun muassa karaokelaitteita ja -videoita, levyjä, ja DVD:itä.

Pelihirmuille Viihde Pysäkki tarjoaa ainutlaatuisia vaihto- ja ennakkovarausmahdollisuuksia. Kun pelin hankkii Viihde Pysäkiltä ja säilyttää ostokuitin sekä pelin siistinä, sitä voi pelata kotona kolmen viikon ajan. Kun pelin sitten tuo vaihtoon 21 päivän sisällä ostopäivästä, saa vaihdossa 70 % hyvityksen ostohinnasta.

Peliuutuuden ennakkovaraajille taas on luvassa 10 % alennus sekä 30 %:n korotettu hyvitys vaihdossa annettavasta pelistä, kun uutuuden varaa viimeistään 10 päivää ennen sen ilmestymistä.

Vaikka uutta erää uunituoreesta Play Station 4 -konsolista (yllä) saadaan odotella vielä ensi vuoden puolelle, voi laitetta käydä testaamassa Viihde Pysäkillä, jossa on Turun alueen ainoa testi-Pleikkari.

Laadukkaat kuulokkeet tekevät pelikokemuksesta huikeamman, eivätkä muut samassa taloudessa (tai naapurustossakaan) asuvat varmasti ole tästä hankinnasta pahoillaan. Viihde Pysäkin valikoimiin kuuluu useita huippuluokkaisia kuulokkeita. Nämä ovat Turtle Beachin.

PS4:llä pääsee heti ritsailemaan vaikka Änkkäreiden Star Wars -hahmoja.

Urheilupelien klassikoihin kuuluvat Fifan (jalkapallo) ja NHL:n (jääkiekko) lisäksi Madden NFL- (amerikkalainen jalkapallo) ja NBA Live-pelit (koripallo). Tässä jälkimmäisten versiot PS4:lle. EA Sportsin Ignite-pelimoottorilla varustetut urheilupelit mullistavat pelikokemuksen, sillä ne sisältävät uusia, älykkäitä innovaatioita, jotka vaikuttavat pelin älykkyyteen, pelaajien liikkeeseen ja pelimaailmojen elävyyteen.

Call of Duty Ghosts tarjoaa huikean pelielämyksen yli 16-vuotiaille pelaajille.