Aukioloajat

  • Kaikki liikkeemme palvelevat yhtenäisin aukioloajoin, poikkeuksena ALKO ja toimistopalvelut.

  • Arkisin 10–21
    Lauantaisin 9–18
    Sunnuntaisin klo 12–18
    Prisma ark. 8–21, la 8–18 ja su klo 12–18 

Myllynkatu 1–99, 21280 RAISIO
Vaihde (02) 332 3000

Tilaa Myllyn e-kirje


OK Rekisteriseloste

Myllynkadun puolivälissä voi pysähtyä pelien ja viihde-elektroniikan asiantuntevaan erikoisliikkeeseen, Viihde Pysäkkiin. Liike tarjoaa konsoli- ja PC-pelien harrastajille kattavan valikoiman laitteita, pelejä ja oheistarvikkeita. Lisäksi sen valikoimasta löytyy muun muassa karaokelaitteita ja -videoita, levyjä, ja DVD:itä.

Pelihirmuille Viihde Pysäkki tarjoaa ainutlaatuisia vaihto- ja ennakkovarausmahdollisuuksia. Kun pelin hankkii Viihde Pysäkiltä ja säilyttää ostokuitin sekä pelin siistinä, sitä voi pelata kotona kolmen viikon ajan. Kun pelin sitten tuo vaihtoon 21 päivän sisällä ostopäivästä, saa vaihdossa 70 % hyvityksen ostohinnasta.

Peliuutuuden ennakkovaraajille taas on luvassa 10 % alennus sekä 30 %:n korotettu hyvitys vaihdossa annettavasta pelistä, kun uutuuden varaa viimeistään 10 päivää ennen sen ilmestymistä.

Vaikka uutta erää uunituoreesta Play Station 4 -konsolista (yllä) saadaan odotella vielä ensi vuoden puolelle, voi laitetta käydä testaamassa Viihde Pysäkillä, jossa on Turun alueen ainoa testi-Pleikkari.

Laadukkaat kuulokkeet tekevät pelikokemuksesta huikeamman, eivätkä muut samassa taloudessa (tai naapurustossakaan) asuvat varmasti ole tästä hankinnasta pahoillaan. Viihde Pysäkin valikoimiin kuuluu useita huippuluokkaisia kuulokkeita. Nämä ovat Turtle Beachin.

PS4:llä pääsee heti ritsailemaan vaikka Änkkäreiden Star Wars -hahmoja.

Urheilupelien klassikoihin kuuluvat Fifan (jalkapallo) ja NHL:n (jääkiekko) lisäksi Madden NFL- (amerikkalainen jalkapallo) ja NBA Live-pelit (koripallo). Tässä jälkimmäisten versiot PS4:lle. EA Sportsin Ignite-pelimoottorilla varustetut urheilupelit mullistavat pelikokemuksen, sillä ne sisältävät uusia, älykkäitä innovaatioita, jotka vaikuttavat pelin älykkyyteen, pelaajien liikkeeseen ja pelimaailmojen elävyyteen.

Call of Duty Ghosts tarjoaa huikean pelielämyksen yli 16-vuotiaille pelaajille.