Aukioloajat
  • Kaikki liikkeemme palvelevat yhtenäisin aukioloajoin.

Arkisin 10–21
Lauantaisin 9–18
Sunnuntaisin klo 12–18
Prisma ark. 8–21, la 8–18 ja su klo 12–18

Poikkeuksena Alko.


Näin Kauppakeskus Myllyn laajennusosa rakentuu Myllyn Länsipäätyyn. Kuva päivittyy 5 minuutin välein.

Tilaa Myllyn e-kirje


OK Rekisteriseloste

Myllyn pyöräily 2014

Myllyn pyöräily poljetaan 16.–17.8.2014, ja ilmoittautuminen on jo käynnissä. Tutustu reitteihin ja vaihtoehtoihin ja ilmoittaudu mukaan!


Myllyn Nissen on muuttanut uusiin tiloihin

Kauppakeskusjohtaja Pertti Vikkula kävi toivottamassa myymäläpäällikkö Aija Tuomisen tervetulleeksi uusiin valoisiin tiloihin.

Tervetuloa tutustumaan Nissenin uuteen myymälään osoitteeseen Myllynkatu 55!

Suomalaisen Kirjakaupan verkkolehti

Mylly laajenee!

Kauppakeskus Mylly Oy:n hallitus on hyväksynyt lähes 50 miljoonan euron investoinnin, joka kasvattaa kauppakeskuksen kokonaispinta-alan noin 66 000:sta lähes 90 000 neliömetriin.

Myllyn laajennuksen on määrä olla käytössä syksyllä 2015, mutta kauppakeskus toimii normaalisti laajennustöiden aikana. Keväällä käynnistynyt rakentaminen työllistää satoja rakentajia ja suunnittelijoita.

Myllyn liikkeiden kokonaismäärä kasvaa nykyisestä sadasta yli 150 liikkeeseen.

Tuo vanhat vaatteesi kiertoon Kauppakeskus Myllyyn ja tee hyvää!

Vanhat, risaiset farkut, likaiset sukat, kainaloista kellastuneet paidat… Näille ei ehkäpä äkkiseltään keksisi enää käyttöä. Myllystä löytyy kuitenkin kaksi liikettä, jotka ottavat näitä vastaan mielellään. Sekä H&M:n että Name It:in myymälöistä löydät kierrätyspisteen, joihin voit tuoda vanhat vaatteesi joko uudelleen käyttöön, taikka kierrätykseen.

Laajentuvan kauppakeskus Myllyn suurin uusi liike on laajaa kuluttaja- ja mediahuomiota Suomen-avauksellaan saavuttanut norjalainen vapaa-ajan tavaratalo XXL Sports & Outdoor. 

Tilaa Myllyn e-kirje


OK Rekisteriseloste

SELÄTIN

Nyt valikoimassamme Selätin ja Selätin-käsipainot. Tervetuloa tutustumaan!


STAGEN ALE

Samsoniten matkalaukkuja, eri malleja

- 20 %


Rage VE - Sähkökrossi

4WD - Kosteussuojattu - sis. akun ja laturin

389,00


DMT VE - Sähkömonsteri

4WD - kosteussuojattu - sisältää akun ja laturin

459,00


Destiny 9.9.2014 Varaa

Vanquard Armoury Edition. Ennakkovaraajille!

Ennakkohinta 62,99


Lactrase 100 kaps.

Lactrase-laktaasientsyymi pilkkoo laktoosin tehokkaasti.

19,80 (norm. 24,10)


STAGEN ALE

Reilusti naisten laukkuja mm. Björn Borg, Ulrika, Elite...

- 20 % - 30 % - 50 %


Lahjaksi uutuus !

Hyvä käytös kaikki mitä tulee tietää ! Arvostettu tapakouluttaja Helena Valonen on koonnut todellisen hyvien tapojen aarrearkun. Hän ottaa huomioon kansainvälisyyden vaatimukset luontevan käytöksen osana. Tässä teoksessa selvitetään selkeästi, kuinka menetellä eri tilanteissa, niin arjessa kuin juhlassa, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

34,95


STAGEN ALE

Björn Borg -laukkuja alehinnoin!

- 20 % / - 50 %


STAGEN ALE

Caterpillar laukkuja ja vöitä alehinnoin

- 30 % / - 50 %


PALJON UUTUUS KELLOJA!

Tervetuloa tutustumaan!


Lahjaksi puhdasta arkea

Anna lahjaksi puhdasta arkea ja iloa. Valitse SOL Pesuloiden lahjakortti haluamallesi tuotteelle tai arvolle.


DKNY -tuplapakkaus!

DKNY Be Delicious EdP 30 ml + Fresh Blossom EdP 30 ml 49,90 (96,-)

49,90 (96,-)


Talotohtorin värikirja

Panu Rajalan Talotohtorin värikirja -värin valinta ja perinteiset pigmentit

34,95€


Taivaan tie äänikirja

Katri Helena ja Eero Saarinen ovat lukeneet tähän äänikirjaan Taivaan tie kirjan.

17,95


Digikuvat heti mukaan!

Koot 10x15, 13x18, 15x20, 20x30


REIJO MÄEN UUTUUS COWBOY

Viihdemaailman kulissien taakse sukeltava Cowboy huipentaa Suomen Länsi -trilogian Joulukaupungin aattoilta tummuu. Varjoissa hiipii paha pukki - ja pian gangstapyrkyri nimeltään Cowboy menettää stetsoninsa, naisensa ja itsekunnioituksensa. Vares joutuu tällä kertaa tutustumaan muun muassa suomalaisen stand up -komiikan outoon maailmaan.

24,95


Uutuus Paten aikakirjat

Paten päivityksissä on potkua! Suosituista Ella-kirjoista tuttu Pate saa nyt ikioman kirjasarjansa, jossa on Pasi Pitkäsen vauhdikas kuvitus ja helppolukuinen ulkoasu. Pate ei aina ihan tajua, missä mennään, mutta se ei haittaa, kaikki tykkäävät Patesta. Varsinkin Ella... Nyt Pate on saanut opettajalta kesätehtäväkseen päiväkirjan pitämisen. Aluksi homma ei oikein suju, mutta kyläreissulle saapuva omalaatuinen eno muuttaa tilanteen ja merkintöjä syntyy: "Minä muistelen, että opettaja on puhunut jollain tunnilla enoista. Ne ovat suuria lintuja, jotka elävät jossain kuumassa paikassa. Ne eivät osaa lentää. Se on hyvä, sillä minun huoneeni on aika matala. Olisi kamalaa, jos se eno räpistelisi siellä ympäriinsä ja kakkisi kaikki paikat niin kuin se varpunen, joka lensi meidän olohuoneeseemme. Lentämisen sijaan enot ovat kovia juoksemaan ja ne voivat potkaista leijonan tajuttomaksi. Onneksi minä olin tarkkana sillä enotunnilla. Minä olen aika hyvä koulussa. Opettaja sanoikin kerran, että Pate pääsee vielä pitkälle, jos vain jaksaa juosta."

24,95


KÄDESTÄ SUUHUN

Juha Vuorisen keitto-opas osa 1

19,95€


RAIKKAAT LIINAVAATEPESUT

SOL Pesula pesee ja mankeloi liinavaatteet käyttökuntoon, pesuhinta 5,90 eur/kg, minimiveloitus 4 kg. Mankeloituina tekstiilit tuottavat vähemmän pölyä, pysyvät puhtaina pidempään ja mahtuvat pienempään tilaan.

5,90€/ kg


Grillilisukkeet

Nyt Hellapoliisin ohjein grillaukseen lisää makua maukkailla marinadeilla, kastikkeilla, salaateilla ja jälkiruoalla.

14,95€


Koiramäen pihapeli

Koiramäen pihapeliä voi pelata monella tavalla. Mukana tulevat säännöt kolmeen peliin. Itse voi keksiä lisää leikkivaihtoehtoja, vaikkapa hippaleikin, jossa eläimet ovat turvapaikkoja

24,95€


Vuokraa Hagerty -pesuri

Vuokraa SOL Pesulasta Hagerty -pesuri, jolla peset tehokkaasti ja näppärästi esimerkiksi mattoja, sohvia ja nojatuoleja. Pesuri soveltuu myös autojen, asuntovaunujen ja veneiden istuinpäällisten ja tekstiilien puhdistukseen.

49,50 - 89,50


Uutuus nuorille

Outolintu valloittaa maailmaa kirjoina ja elokuvana - koukuttavan trilogian käännösoikeudet on myyty jo yli 30 maahan Rauhaan ja onneen tähtäävässä yhteiskunnassa ihmiset on jaettu kykyjensä mukaan Vaatimattomiin, Uskaliaisiin, Rehteihin, Teräviin ja Sopuisiin. Tris Priorin piti tehdä koko loppuelämää koskeva päätöksensä jo 16-vuotiaana. Vapauttavasta valinnasta uhkaa tulla hänelle taakka ja karvas menetys. Maailmalla tätä hehkutetaan hullun lailla, ja nyt todella ymmärrän miksi.

 


Turunmaan saaristo

Uusi Turunmaan saaristo merikarttasarja!

47,00


Kotiinviejän edut!

Osta 5 saat 6, osta 9 saat 12 herkkua!


Airstreak 500

Sähäkkä sähkövene, sis. akun ja laturin.

249,00


SALE SALE SALE SALE

Lähes kaikki tuotteet vähintään -20% alennuksella!


Alen loppukiri!

Alennukset jopa

-70%


Uutuus Haadeksen talo

Percy Jackson -faneja hemmotellaan taas! Koukuttava tarina imaisee mukaansa kuin tornado Kun Percy ja Annabeth putoavat rotkoon, joka syöksee heidät Tartaroksen syvimpiin syövereihin, viiden muun puolijumalan ei auta kuin totella Percyn käskyä. Heidän on etsittävä Haadeksen talo ja valloitettava Kuoleman ovi, jonka kautta sielut voivat siirtyä manalasta kuolevaisten maailmaan. Video: Näyte:

24,95


KAIKKI BABY-TUOTTEET

-50%


Galaxy Visitor 3

Vakaa ja helposti lennätettävä kuvauskopteri ulkokäyttöön.

199,00


Triple Dry roll-on

Triple Dry on tehokas, alkoholiton antiperspiranttituotesarja  – niin naisille kuin miehillekin. Tarjoukseen kuuluu myös tuoksulliset.

8,50 (norm. 10,90)


Betavivo

Betavivo on rapeita kaurasydämiä, joissa on korkea beetaglukaanipitoisuus. Se alentaa kolesterolia ja tasoittaa verensokeria.

12,50€ (norm. 14,10)


Suuri ALE on alkanut!!

paljon tuotteita tasarahahinnoin.

30€, 20€ ja jopa 10€


Hääparille! <3

Lahjat kesän juhliin Kultajousi Elegance liikkeestä!


Ihanat kuppikakut

Nyt kesän juhliin suolaiset ja makeat kuppikakut.

Tarjous 9,95€


STAGEN ALE

Samsoniten matkalaukkuja, eri malleja

- 20 %


2kpl

T-paitoja

34,90€


Fortune 612 III

Näyttävä radio-ohjattava Americas Cup purjevene.

269,00


UUTUUS

Suomalainen metsäpuutarha

34,95€


STAGEN ALE

Paljon naisten nahkalaukkuja, mm. ADAX, ELITE, ELLE...

- 20 % - 30 % - 50 %


Ella sarjan uutuus

Ella ja kaverit karkaavat koulusta. Sarjan viidennessätoista kirjassa Ella ja hänen kaverinsa pääsevät vihdoin toiselta luokalta! Mutta heidän uusi luokkansa onkin yllättäen kaksi ja puoli A. "Minä pidän koulusta ja opettajasta, mutta läksyjä saisi olla enemmän", sanoi Tiina. "Nykykoulussa opetetaan liian vähän ydinfysiikkaa", arvosteli Tuukka. "Lasten pitäisi saada itse päättää omista asioistaan", sanoi Pukari. "Ruokatunnit saisivat olla pidempiä ja niitä pitäisi olla paljon enemmän", sanoi Pate. Niinpä me päätimme karata koulusta ja etsiä tilalle sellaisen, jossa kaikilla olisi aina hauskaa. Karkumatkalla ystävykset kohtaavat mystisen ja vähän pelottavankin taikuri Papadamin, jonka aikomukset uhkaavat sekä opettajan perhettä että koko kaupungin tulevaisuutta. Uusi Ella ja kaverit on aiempien tapaan itsenäinen jatko-osa sarjalle. Sen entistä isompi formaatti, helppolukuinen teksti ja Mervi Lindmanin hauska piirroskuvitus sopivat kaikentasoisille lukijoille.

19,95


ALEN LOPPUKIRI ON ALKANUT

-50% -70%


Biotherm Jättikoot!

Biotherm Lait Corporel -vartalovoide 400 ml tai Biosource -virkistävä puhdistusmaito/kasvovesi 400 ml 19,90 /kpl

19,90 (56-59,-)


Uutuus Yön sydän on jäätä

Salakapakoita, elokuvateattereita, pimeitä sivukujia, yhteiskunnallisia jännitteitä - historiallisen dekkarisarjan avausosa herättää eloon 1920-luvun kuohuvan Helsingin Keväällä 1921 helsinkiläisten juomavesisäiliöstä Vesi linnasta löytyy kuollut mies. Todisteet viittaavat siihen, että entinen punavanki olisi tappanut jääkäriupseerin kostaakseen kärsimänsä vääryyden. Sisäasiainministeriössä työskentelevää Karl Axel Björkiä selitys ei kuitenkaan tyydytä. Murhatutkimukset vievät Björkin öisille retkille kaupungin kaduille, työläiskortteleihin ja salaliittolaisten ja vakoojien suosimiin hotelleihin ja ravintoloihin - sekä muotisalonkiin, jonka omistaja on kenties muutakin kuin bolsevikkeja paennut aatelisnainen.


Paljon takkeja kevääseen!

Esim. Onlyn Bandit PU biker jacket. Värit: Musta, konjakki ja vaalea.

39,95


Boxerit 3 kpl

Paljon eri värejä ja kuoseja.

29,90€


POIKITTAISELLA KYNÄLLÄ

Juha Vuorisen uutuus pokkari

10,95€


Bagelin ostajalle juoma tai jälkkäri

1,50


Kuukauden Bagel

Kalenteri kuukausittain vaihtuva bagel-täyte

5€


ALE ALE ALE ALE ALE

Erä tämän vuoden polkupyörä malleja alennetuin hinnoin.

Tuotteet valmiiksi hinnoiteltuja.


Relatabs mansikka 90 tabl

Helppo ja näppärä koko perheen pureskeltava maitohappobakteerivalmiste. Nam nam.

28,80 (norm. 34,70)


Donitsit

Nyt herkullisia donitseja kesän juhliin.

Tarjous 6,95€


FARKKUSORTSEJA

alk. 19,95€


BOYFRIEND JEANS ARE BACK!

Tule hakemaan omat asennefarkkusi Vero Modasta! Kuvassa Onlyn Lizzy Antifit jeans 69,95.

 


STAGEN ALE

NAISTEN JA MIESTEN NAHKALOMPAKOITA PUOLEEN HINTAAN!

- 50 %


STAGEN ALE!

Cat matkalaukkuja, eri malleja

- 20 %


UUTUUS ! Taivaan tie

Kysy itseltäsi: Mitä rakkaus tekisi? Katri Helenan mietelmät ilahduttavat, pohdituttavat ja tarjoavat lohtua. Katri Helena on vuodesta 1988 saakka kirjoittanut muistiin viestejä, joita hän on saanut läheisiltään henkimaailmasta. Viestit ovat tarjonneet vastaanottajalleen suunnattoman määrän opastusta, tukea ja voimia. Suru on sulanut rinnassa ja kauniit sanat ovat lohduttaneet. Nyt Katri Helena avaa mietelausein täytetyn muisti kirjansa lukijoille.

24,95


SOL Suojakäsittely 6,50€

SOL Suojakäsittely suojaa vaatetta lialta ja kosteudelta. Suosittelemme suojaamaan vaatteet uutena ja jatkossa pesujen yhteydessä. Aurinkoa arkipäivään, hymyä huomiseen.

6,50€


CRONIZ

Maista croissantin ja donitsin yhdistelmää Cronizia!

3,30€


-25% 60v

Elämä alkaa 60-vuotiaana - niin myös 25% alennus !


KESÄKISA!

National Geographic -kesäkisa myymälässä

Voita kuvan laukku!


MATTOJEN PESUT -15%

Mattojen pesut, suojakäsittelyt ja hajunpoistot -15%.
Tarjous koskee 30.6.-1.8.2014 pesuuntuotuja mattoja.

-15%


Sukat 3 paria

Paljon eri värejä ja kuoseja.

10€


Vartalo kesä kuntoon!

Tutustu Spa Fit-vartalon muokkaus sarjaamme!


iPhone KÄNNYKKÄKUORET

4,95€