Aukioloajat
  • Kaikki liikkeemme palvelevat yhtenäisin aukioloajoin.

Arkisin 10–21
Lauantaisin 9–18
Sunnuntaisin klo 12–18
Prisma ark. 8–21, la 8–18 ja su klo 12–18

Poikkeuksena Alko.

Myllynkatu 1–99, 21280 RAISIO
Vaihde (02) 332 3000

Näin Kauppakeskus Myllyn laajennusosa rakentuu Myllyn Länsipäätyyn. Kuva päivittyy 5 minuutin välein.

Tilaa Myllyn e-kirje


OK Rekisteriseloste

Sporttipäivä lauantaina 30.8.2014

Lauantaina 30.8.2014 Mylly täyttyy reippaasta meiningistä ja punaisista poskista, sillä kauppakeskuksessa vietetään huippusuosittua Sporttipäivää. Ohjelmaa on luvassa joka makuun aina Pekka Hyysalosta Souceen.

Tervetuloa mukaan!


Mylly tempaisi yhdessä Lastenklinikoiden Kummien kanssa lauantaina 9.8 tukeakseen TYKSin Lasten ja nuorten klinikan toimintaa. Lavalla nähtiin laulavia lapsitähtiä, Jokeri Pokeri Box sekä huiman suosion saanut Kliff. Kiitos kaikille esiintyjille!

Kauppakeskus Myllyn Koulun alku-tapahtumat lähtivät hyvin käyntiin. Lauantaina 2.8. Myllytorilla nähtiin nuori räppäri Souce ja DJ Jonttu, sekä upea Satin Circus. Innokkaimmat fanit odottivat suosikkejaan kauppakeskuksen aukeamisesta iltapäivän esityksiin asti. Toivottavasti tulevana viikonloppuna nähdään samanlaista omistautumista!

Lääkäriasema MediMylly avasi ovensa torstaina 7.8.

MediMylly

MediMyllyn tavoitteena on tarjota ystävällistä ja kokonaisvaltaista palvelua kaikenikäisille asiakkaille terveyteen liittyvissä asioissa. MediMyllyyn voi varata ajan puhelimitse tai netissä. Poikkeuksellisen MediMyllyn palvelukonseptista tekee se, että lääkärille voi tulla myös ilman ajanvarausta. Puhelimeen vastaa aina sairaanhoitaja, joten ongelma saattaa joskus ratketa jo puhelimessa asiantuntijan osaamisen avulla.

MediMylly sijaitsee aivan kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin vieressä ja on avoinna aina kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Nyt kannattaa ilmoittautua Kauppakeskus Myllyn ja Modelpointin toteuttamaan supersuosittuun Uusi Upea Minä -muuttumisleikkiin! Myllyn kauneusalan ammattilaiset luovat voittajille uuden hius- ja meikkityylin, muodin huippuammattilaiset Sari Salo ja Saija Palin vastaavat stailauksesta ja uudesta vaatetyylistä. Lisäksi voittajat pääsevät mukaan muotinäytökseen ja saavat 100 euron arvoisen lahjakortin Myllyn Sokokseen.

Klikkaa tästä kisaan rohkeasti mukaan: luvassa on ikimuistoinen kokemus!


Suomalaisen Kirjakaupan verkkolehti

Turun seutuliikenne ulottuu jatkossa Myllyyn asti!

1.7. aloitti kuuden kunnan yhdessä järjestämä Turun seudun joukkoliikenne Föli. Edullisella 3 euron kertalipulla pääsee siis Myllyyn asti jatkossa linjoilla 220, 221 ja 300! Lue lisää täältä.

1.7. Alkaa seudullinen joukkoliikenne: Kertalippu myllyyn vain 3 e. Linja 195 tuo perille!

Mylly hemmottelee asiakkaitaan kesäsunnuntaisin 22.6. alkaen heinäkuun loppuun Myllyn omalla maksuttomalla bussikuljetuksella! Kyyti lähtee Turun Kauppatorilta Ortodoksikirkon edestä tasatunnein klo 12-17 ja palaa Myllystä tunnin välein klo 12.30-17.30.

Turun seutuliikenne ulottuu jatkossa Myllyyn asti! (tämä lihavoituna)

1.7. Aloittaa kuuden kunnan yhdessä järjestämä Turun seudun joukkoliikenne Föli. Edullisella 3 euron kertalipulla pääsee siis Myllyyn asti jatkossa linjalla 195! Lue lisää: www.turku.fi/public/default.aspx?contentid=497095&nodeid=11916 (lyhennä bitlyn avulla linkki :)

Kauppakeskus Myllyyn avautui uusi Sokos for Men perjantaina 1.8.

Sokos for Men tarjoaa miehille laadukkaita ja tyylikkäitä pukeutumisentuotteita arkeen ja juhlaan. Merkkeinä G-Star Raw, Tiger of Sweden, Filippa K, Peak Performance ja Makia, Turo Tailor, 7 Camicie ja paljon muuta. Tervetuloa tutustumaan!

Mylly laajenee!

Kauppakeskus Mylly Oy:n hallitus on hyväksynyt lähes 50 miljoonan euron investoinnin, joka kasvattaa kauppakeskuksen kokonaispinta-alan noin 66 000:sta lähes 90 000 neliömetriin.

Myllyn laajennuksen on määrä olla käytössä syksyllä 2015, mutta kauppakeskus toimii normaalisti laajennustöiden aikana. Keväällä käynnistynyt rakentaminen työllistää satoja rakentajia ja suunnittelijoita.

Myllyn liikkeiden kokonaismäärä kasvaa nykyisestä sadasta yli 150 liikkeeseen.

Tilaa Myllyn e-kirje


OK Rekisteriseloste

AREZZO timanttisormus

63 timanttia yht. 0,18CT, kelta- tai valkokultaisena

NYT 379,- (479,-)


Fortune 612 III

Näyttävä radio-ohjattava Americas Cup purjevene.

269,00


Bagelin ostajalle juoma tai jälkkäri

1,50


Digikuvat heti mukaan!

Koot 10x15, 13x18, 15x20, 20x30


2kpl

T-paitoja

34,90€


Destiny 9.9.2014 Varaa

Vanquard Armoury Edition. Ennakkovaraajille!

Ennakkohinta 62,99


Desigual nyt Sokoksella!

 


Ihanat Cream uutuudet!

Creamin uusi mallisto on saapunut. Tule katsomaan ja ihastu!

 


KAIKKI NAISTEN

PAITAPUSEROT

14,95€


UUTUUS ! Taivaan tie

Kysy itseltäsi: Mitä rakkaus tekisi? Katri Helenan mietelmät ilahduttavat, pohdituttavat ja tarjoavat lohtua. Katri Helena on vuodesta 1988 saakka kirjoittanut muistiin viestejä, joita hän on saanut läheisiltään henkimaailmasta. Viestit ovat tarjonneet vastaanottajalleen suunnattoman määrän opastusta, tukea ja voimia. Suru on sulanut rinnassa ja kauniit sanat ovat lohduttaneet. Nyt Katri Helena avaa mietelausein täytetyn muisti kirjansa lukijoille.

24,95


DMT VE - Sähkömonsteri

4WD - kosteussuojattu - sisältää akun ja laturin

459,00


KAIKKI NAISTEN FARKUT

19,95€


Trendikkäästi syksyyn.

Kaikki naisten normaalihintaiset farkut S-Etukortilla -20%.

S-Etukortilla -20%


RAIKKAAT LIINAVAATEPESUT

SOL Pesula pesee ja mankeloi liinavaatteet käyttökuntoon, pesuhinta 5,90 eur/kg, minimiveloitus 4 kg. Mankeloituina tekstiilit tuottavat vähemmän pölyä, pysyvät puhtaina pidempään ja mahtuvat pienempään tilaan.

5,90€/ kg


BOYFRIEND JEANS ARE BACK!

Tule hakemaan omat asennefarkkusi Vero Modasta! Kuvassa Onlyn Lizzy Antifit jeans 69,95.

 


Kaikki Nevada-farkut

Syksyn ensimmäinen kampanja on käynnissä. Kaikki Nevada-farkut 39,95 kpl (norm. 49,95 kpl). Tervetuloa!

39,95


CRONIZ

Maista croissantin ja donitsin yhdistelmää Cronizia!

3,30€


Betavivo

Betavivo on rapeita kaurasydämiä, joissa on korkea beetaglukaanipitoisuus. Se alentaa kolesterolia ja tasoittaa verensokeria.

12,50€ (norm. 14,10)


ALE ALE ALE ALE ALE

Erä tämän vuoden polkupyörä malleja alennetuin hinnoin.

Tuotteet valmiiksi hinnoiteltuja.


SOL Suojakäsittely 6,50€

SOL Suojakäsittely suojaa vaatetta lialta ja kosteudelta. Suosittelemme suojaamaan vaatteet uutena ja jatkossa pesujen yhteydessä. Aurinkoa arkipäivään, hymyä huomiseen.

6,50€


Kuukauden Bagel

Kalenteri kuukausittain vaihtuva bagel-täyte

5€


Ella sarjan uutuus

Ella ja kaverit karkaavat koulusta. Sarjan viidennessätoista kirjassa Ella ja hänen kaverinsa pääsevät vihdoin toiselta luokalta! Mutta heidän uusi luokkansa onkin yllättäen kaksi ja puoli A. "Minä pidän koulusta ja opettajasta, mutta läksyjä saisi olla enemmän", sanoi Tiina. "Nykykoulussa opetetaan liian vähän ydinfysiikkaa", arvosteli Tuukka. "Lasten pitäisi saada itse päättää omista asioistaan", sanoi Pukari. "Ruokatunnit saisivat olla pidempiä ja niitä pitäisi olla paljon enemmän", sanoi Pate. Niinpä me päätimme karata koulusta ja etsiä tilalle sellaisen, jossa kaikilla olisi aina hauskaa. Karkumatkalla ystävykset kohtaavat mystisen ja vähän pelottavankin taikuri Papadamin, jonka aikomukset uhkaavat sekä opettajan perhettä että koko kaupungin tulevaisuutta. Uusi Ella ja kaverit on aiempien tapaan itsenäinen jatko-osa sarjalle. Sen entistä isompi formaatti, helppolukuinen teksti ja Mervi Lindmanin hauska piirroskuvitus sopivat kaikentasoisille lukijoille.

19,95


Uutuus nuorille

Outolintu valloittaa maailmaa kirjoina ja elokuvana - koukuttavan trilogian käännösoikeudet on myyty jo yli 30 maahan Rauhaan ja onneen tähtäävässä yhteiskunnassa ihmiset on jaettu kykyjensä mukaan Vaatimattomiin, Uskaliaisiin, Rehteihin, Teräviin ja Sopuisiin. Tris Priorin piti tehdä koko loppuelämää koskeva päätöksensä jo 16-vuotiaana. Vapauttavasta valinnasta uhkaa tulla hänelle taakka ja karvas menetys. Maailmalla tätä hehkutetaan hullun lailla, ja nyt todella ymmärrän miksi.

 


Vapaa-ajan paitoja

Ensimmäiset syksyn paita-uutuudet ovat saapuneet Dressmann-myymälään. Tervetuloa!

alk. 19,95 kpl


KAIKKI NAISTEN FARKUT

19,95€


Hyvä Olo Hoitola

Rentouttava hiusten/hiuspohjan tehohoito, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoidon aikana kartoitetaan hiuksen ja hiuspohjan kunto ja käytetään pitkävaikutteisia, lämmön kanssa tehostettuja hoitotuotteita. Kokonaisvaltaisen hoidon kruunaa hiuspohjaa virkistävä ja mieltä rentouttava hieronta.

S-Etukortilla 40€


Uutuus Paten aikakirjat

Paten päivityksissä on potkua! Suosituista Ella-kirjoista tuttu Pate saa nyt ikioman kirjasarjansa, jossa on Pasi Pitkäsen vauhdikas kuvitus ja helppolukuinen ulkoasu. Pate ei aina ihan tajua, missä mennään, mutta se ei haittaa, kaikki tykkäävät Patesta. Varsinkin Ella... Nyt Pate on saanut opettajalta kesätehtäväkseen päiväkirjan pitämisen. Aluksi homma ei oikein suju, mutta kyläreissulle saapuva omalaatuinen eno muuttaa tilanteen ja merkintöjä syntyy: "Minä muistelen, että opettaja on puhunut jollain tunnilla enoista. Ne ovat suuria lintuja, jotka elävät jossain kuumassa paikassa. Ne eivät osaa lentää. Se on hyvä, sillä minun huoneeni on aika matala. Olisi kamalaa, jos se eno räpistelisi siellä ympäriinsä ja kakkisi kaikki paikat niin kuin se varpunen, joka lensi meidän olohuoneeseemme. Lentämisen sijaan enot ovat kovia juoksemaan ja ne voivat potkaista leijonan tajuttomaksi. Onneksi minä olin tarkkana sillä enotunnilla. Minä olen aika hyvä koulussa. Opettaja sanoikin kerran, että Pate pääsee vielä pitkälle, jos vain jaksaa juosta."

24,95


PARADISO- timanttisormus

Yht. 0,35CT, kelta- tai valkokultaisena

NYT 790,- (990,-)


Airstreak 500

Sähäkkä sähkövene, sis. akun ja laturin.

249,00


KesäALE

Nyt saat silmälasit ja Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen

29€


Timantti-sydänriipus

Kelta-, valko- tai punakultaisena

NYT 99,- (129,-)


Boxerit 3 kpl

Paljon eri värejä ja kuoseja.

29,90€


1.8.2014 Sokos FOR MEN!

Avaamme 1.8.2014 uuden Sokos FOR MEN -myymälämme kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen. Tervetuloa!

 


Rohkeaa kehysmuotia

Saat kahdet Osiris-lasit PENTAX-yksiteholinsseillä alk.179€

alk.179€


Uutuus Yön sydän on jäätä

Salakapakoita, elokuvateattereita, pimeitä sivukujia, yhteiskunnallisia jännitteitä - historiallisen dekkarisarjan avausosa herättää eloon 1920-luvun kuohuvan Helsingin Keväällä 1921 helsinkiläisten juomavesisäiliöstä Vesi linnasta löytyy kuollut mies. Todisteet viittaavat siihen, että entinen punavanki olisi tappanut jääkäriupseerin kostaakseen kärsimänsä vääryyden. Sisäasiainministeriössä työskentelevää Karl Axel Björkiä selitys ei kuitenkaan tyydytä. Murhatutkimukset vievät Björkin öisille retkille kaupungin kaduille, työläiskortteleihin ja salaliittolaisten ja vakoojien suosimiin hotelleihin ja ravintoloihin - sekä muotisalonkiin, jonka omistaja on kenties muutakin kuin bolsevikkeja paennut aatelisnainen.


Lahjaksi puhdasta arkea

Anna lahjaksi puhdasta arkea ja iloa. Valitse SOL Pesuloiden lahjakortti haluamallesi tuotteelle tai arvolle.


Paljon takkeja kevääseen!

Esim. Onlyn Bandit PU biker jacket. Värit: Musta, konjakki ja vaalea.

39,95


MUUMI PESUVAAHTO

+ KYLPYLELU. Rajoitettu erä!

13,90 €


Kotiinviejän edut!

Osta 5 saat 6, osta 9 saat 12 herkkua!


REIJO MÄEN UUTUUS COWBOY

Viihdemaailman kulissien taakse sukeltava Cowboy huipentaa Suomen Länsi -trilogian Joulukaupungin aattoilta tummuu. Varjoissa hiipii paha pukki - ja pian gangstapyrkyri nimeltään Cowboy menettää stetsoninsa, naisensa ja itsekunnioituksensa. Vares joutuu tällä kertaa tutustumaan muun muassa suomalaisen stand up -komiikan outoon maailmaan.

24,95


Korurasia

Musta, monikerroksinen

NYT 99,- (139,-)


-25% 60v

Elämä alkaa 60-vuotiaana - niin myös 25% alennus !


Vuokraa Hagerty -pesuri

Vuokraa SOL Pesulasta Hagerty -pesuri, jolla peset tehokkaasti ja näppärästi esimerkiksi mattoja, sohvia ja nojatuoleja. Pesuri soveltuu myös autojen, asuntovaunujen ja veneiden istuinpäällisten ja tekstiilien puhdistukseen.

49,50 - 89,50


Season Sale!

Paljon merkkituotteita jopa -70% Tervetuloa!

Jopa -70%


PALJON UUTUUKSIA!

 


MULTI-TABS FAMILY 200tabl

Monivitamiinivalmiste.

18,80 (norm.23,20)


Rage VE - Sähkökrossi

4WD - Kosteussuojattu - sis. akun ja laturin

389,00


KAIKKI NAISTEN

PAITAPUSEROT

14,95€


Galaxy Visitor 3

Vakaa ja helposti lennätettävä kuvauskopteri ulkokäyttöön.

199,00


RAUSCH PAJUNKUORI SHAMPOO

Ennaltaehkäise täit!

15,90 (norm.19,20)


EUCERIN

Eucerin Volume Filler tuplapakkaus sis. päivä- ja yövoiteen.

42 € (norm. 67,40 €)


REMONTTIMYYNTI!

Nyt myymälä tyhjäksi remontin alta! Tarjoustuotteet merkitty.

JOPA - 50 %


Uutuus Haadeksen talo

Percy Jackson -faneja hemmotellaan taas! Koukuttava tarina imaisee mukaansa kuin tornado Kun Percy ja Annabeth putoavat rotkoon, joka syöksee heidät Tartaroksen syvimpiin syövereihin, viiden muun puolijumalan ei auta kuin totella Percyn käskyä. Heidän on etsittävä Haadeksen talo ja valloitettava Kuoleman ovi, jonka kautta sielut voivat siirtyä manalasta kuolevaisten maailmaan. Video: Näyte:

24,95


Sukat 3 paria

Paljon eri värejä ja kuoseja.

10€


KLUBITARJOUS 30.8. SAAKKA

PAITA 69,90(89,90) CHINOT 59,90(79,90) LIIVI 59,90(79,90)